Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

Dee

NEZATAZUJES, ved zivot nie je prechadzka ruzovou zahradou a vsetci vieme, ze pod nasim blaznovstvom sa schovava obrovska bolest, ktora obcas musi ist von!!!

panika

Milli, si zlaty-ale uz nebudem nikoho zatazovat. Dnesok ma prekvapil-vobec som taketo nieco necakala.Prepadlo ma to nejak odzadu. Ale pomohla som si s tabletkami -zajtra bude urcite lepsie

Dee

na sude neprihliadaju len na financie. Ale to urcite vies, asi prezivas strasnu neistotu. Musis bojovat a nepripustat si inu moznost ako deti mat pre seba, potom sa ti to urcite aj podari.

panika

je prec pracovne - doteraz im chybal, ale tiez si uz zvykli. A teraz je u nas relativny klud a oni maju volnost. Starsia je o 3 roky dospela, ale mala ma len 13. Neviem kedy pride.Mozno rok,mozno 3.Neviem

milli

Nechcem, ta "vyhanat", ale ak sa aste necitis dobre, radsej si chod este odpocinut. Ale ak ti lepsie prospeje komunikacii, urcite ti budeme k dispozicii (kto budeme moct).

Dee

panika pokojne im ukaz co to s tebou robi. Moj otec bol alkoholik a mama to pred nami skryvala. Ked lezal ozraty na chodbe a my sme sa pytali, tak ho chranila, ze je chory a prislo mu zle. Nechcela nas do toho zatahovat.
Ale ciastocne na to doplatila, pretoze ked podala ziadost o rozvod, tak sme lutovali otca, ze chudak zostane chory sam.

panika

Ahoj Dee- nie ze by mal. Ale ma velmi vela vyhod. Uz len to, ze mi nikdy nedovolil pracovat..A keby islo do tuheho, tak na jeho pravnika ten moj urcite nebude mat.Ale toto este neriesim.