Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Teda,ak môžem vedieť,nie je to tajomstvo,máš chuť povedať,je vhodné sa pýtať.............. :)
Ahoooooj,Panika,akosi stíchnuto pôsobíš. Čo sa deje?
Ahoj mamci
Jejha,dobrý večer! Po dlhom čase sa mi tu ukázala táto téma,doteraz tu bolo akosi pusto...:)
preco mi vsade leze to ,,u"..uz ma to nebavi.preklepy, preklepy-a skoro vsade 1 u navyse...
(ak by sa dalo niekedy v piatok podvecer..ak nie, tak sa úprisposobim.Budem sa snazit. tak aspon takyto :) )
dee, mozeme
hnhgfmjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjffffffffffffff fffffffffffffffffffffffjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjdddddddddddddddddddddddddddddddd dddddddddddddjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
hups
pri mne su same sunki