Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Nedá mi dýchať:-((( Som v koncoch aj keď viem,že sa raz všetko vyrieši....všetko má svoj čas...Roky človek podozrieva ale akoby stále neveril a potom to príde a dozvie sa pravdu...to strašne bolí...Radiť iným luďom je tak jednoduché a keď sa to začne bytostne dotýkať vás,tak sa potrebujete uzavrieť do samoty...Existuje množstvo kníh-románov,kde sa dvaja lúbia a potom sa čosi stane a ten druhý začne hladať spriaznenejšiu dušu a tvári sa,že ju našiel...vraj len na rozhovory....rozpráva o nej ako o dokonalej bytosti,ktorá mu jediná rozumie.Ocitnete sa v myšlienkach plných otázok a výčitiek...A potom zistíte,že tú osobu poznáte,ale nemôžte mu to povedať aká naozaj je...musí na to prísť sám...Prečo platí veta-až keď stratíš spoznáš čo si mal!? Ja si to uvedomujem,ale prečo si to nevie uvedomiť niekto komu si myslíte,že ste dali celú svoju bytosť,celé svoje vnútro...čítam knižku od nemenovaného autora a desí ma ako bytostne sa ma dotýka a pritom je úplne jednoduchá-zo života.To trochu uteší,že nie som sama...ale ...naozaj všetko potrebuje svoj čas..treba to vydržať,to ja viem,..ale kým sa všetko upraví tak máte pocit,že zomierate,že sa toho nedožijete...A viete čo ma na tom najviac zaráža?Že človek o ktorom si myslíte ako vám chce pomôcť,aký je milý,aký je to kamarát...tak ten ublíži,ten za tým stojí!
Ahojte vsetci,prajem vam krasny slnecny dnicek.
Panci mas emila. Doleziteho
halooooo, kde ste vsetciiiiiiiiiiiii?Ale kvoli mne nechodte..ja tu uz nie som.LUBIM VAS
:)
no takze ono to nebude asi len pamatou..ako starnem, tak spomalujem :). Vsetko mi trva akosi dlhsie...tusim som naprogramovana na polhodinove intervaly. musim vypnut PC, lebo tych mojich 200 veci robim len tretnkovo...idem zvysit vykonnost. Zatial pa, rada som ta ,,videla".♥♥♥
Joj,zlatá si...:) V pohode sa povenuj svojim 200 veciam :))))) Ja zas mám robiť len jednu,ale aj tú som zabudla.A nejdem sa snažiť spomenúť si,aby som sa nevyčerpala.:DDD
:D
v prvom rade asi musim ,,zocelit" svoju pamat. Hlavne tu kratkodobu..beham hore dole po dome, robim 200 veci naraz a zabudla som, ze ,,konverzujem":D
:DDDDDDDDDD Tomu sa hovorí Človek,ktorý sa rozdáva.
(poistovne)
bŕŕŕŕ, ani to by som nechcela..predstavila som si tie dve z filmu Smrt jej pristane..aby som niekde na ulici otravovala ludi, aby mi podali nejaku koncatinu, alebo ma prestrekli :D