Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Katty teba nevidno nebodaj si uz nastupila do pracicky uvidime.Ten vcerajsok mi dobre padol aj havino ti dakuje za spolocnost na prechadzke.Takze ak si uz v praci tak nech sa ti dari ako v prvy den.Nadsenie a vela novych veci,inak je to robota zaujimava.
Shakti prestan, lebo uz aj ja revem. Zo vsetkymi sa lucim takto virtualne, ale s Panikou aj realne a ona vam to odovzda pri somarikovi.
Mam vas rada a teraz uz fakt bezim vymetat obchody
ahoj dee no co uz ti len zazelam stastnu cestu a spominaj na nas a mozno aj tam kde pojdes bude PC a internet a ty sikulka nas prekvapis prispevkom no nemam pravdu?
Dee uprimne,vazne mi budes velmi chybat! Aj slzicky tecu...Velmi zle znasam lucenia...preto sa nelucim...lebo lucenie by mohlo znamenat,ze clovek odchadza,opusta nas a uz sa nemusi vratit...
Stastnu cestu Dee a neboj sa,vaz vztah prejde sice skuskou ale zvladnete to,zarobis kopec euracov
:) pozves nas vsetkych na kofcu...
Mam ta rada dievca,velmi..velmi si mi pomohla,tak nezabudni a dufam,ze kym sa vratis,ostane tu este niekto..
katty teba si vobec neviem predstavit zablatenu :))vazne,ved ty si nadherna dama s nadhernym kukucom :)ale od teba clovek moze hocico cakat,aj to ze sa vymachas v blate :))
panča dozvies sa...
este v prirucnej batozine ma trosku miesta:o))))
OK..bezim :))ň. A kam das zbytok, ked ti uz vcera nesiel zavriet kufor ? Fuj, ale som hnusna..uz radsej idem :)))
:)) ja nim dopujem deticky..vzdy sa brania, ze im nebyva zle..moje argumenty su : ako to mozete vediet, ked ste bez neho nikde necestovali ? Ale krpata ma kinetozu, niekedy jej je zle aj ked len ideme odviezt kamosky domov..a hlavne ked je teplo a vsetky tie plasty v aute je citit , bleee :(
no bez, ja idem este do obchodu, kupit co mi chyba
na mna ma ten liek len placebo ucinok. Tak som ho prestala brat. Volakedy som ich musela brat aj na ceste do BA. A minuly rok, ked sme isli do Grecka s busom som si ho dala az po niekolkych hodinach v buse a okamzite ucinkoval:o))) To je psychika, tak ho uz neberiem
mala by som sa odlepot a odklusat do kupelne..ale nic nevidim, posuchala som si oci a votrela som si do nich krem..teraz uz len chyba, aby som krivo drzala vysavac a nalietali mi tam kusky steny a budem dokonala