Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
inak uz som napoly slepa..ten monitor je hrozny...
poslednykrat noiekomu pomaham..to je preto, lebo som povedala, ze nic sa nema robit den pred tym, ako je to treba...a tu ho mas..treba to na zajtra..vcera som jej to kazala vytlacit a kaslala na to
som tu s dcerou..robime projekt..teda ako ze...totiz ani moje info o vrakuni , ktore mam v PC neviem najst. asi ma sekne..tu sa neda tlacit,tak si to musim este aj prepisat rukou a doma zunova na PC..to je den
No asi ma prisiel pozriet:))Tiez neviem kde sa u nas nabral had..fuj hnusny,riadna vretenica ci co... panča :))) tak v herni??? a co tam robis??:))resp.s kym si tam??:)
super, tie medzery sa vobec nezobrazili :))))
niekto sa mi ozvite, lebo asi idem plakat
caute lasky moje ♥
doma mi nejde net..sedim v herni :)))) nic tu nefunguje, monitor svieti ako debilko :(( tie medzery si nevsimajte, to je medzernik taky pokazeny.
Ja som bola doobeda v robote a nič sa mi nechcelo robiť..práve som docvičila jogu a za tým som si vychutnala ruskú zmrzlinu:-))))To kde sa u vás nabral had?
Neboj Ethi vrati sa,ma prac.povolenie iba na 90 dni! Potom ju pekne v pyzamku poslu domov :)) k nam!!!
Ako sa mas moja?? Ja som dnes bojovala s hadom,chcel ma ustipnut,hajzlik jeden maly...pfuj neznasam hady!!!beee
a čo ak sa jej tak zapáči,že sa nevráti?:-(