Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panika

ale uz radsej idem..ved sa zblaznim sama zo seba :DDD
idem sa zabezpecit, aby ma uz ziadny vypadok nemohol ohrozit :DDD
Lubim vas

panika

no tak asi som sa zmylila :)) nejak sa zotmelo :DDAsi aj pradlo musim ist pozbierat :DDD
..vcera mi svicilo slnecko, dneska mi nesvici...

panika

jaj a aby som nezabudla..na obed bude svieckova, tak si povedzte, kto nemate obed a kolko knedle mam zohriat..dee uz asi zarezava..

panika

snivalo sa mi o Vas...bolo to sice ako vzdy cez pocitac-ale vidite, moj mozog sa vzdy vynajde :)) A este aj usetrim za poplatky za net a este mam aj krasne sny :DDD. zobudila som sa velmi stastna..ani neviem preco..ale bolo to super...tak som chcela utekat hned sem..ale net nebol :((. Bola som na trhu, stretla som zmrzlinara..krasne rano..len slniecko sa asi na mna hneva-lebo sa schovalo :((. ale ved ja mu zaspievam, spievam si uz od rana (dufam, ze sa neschova nadobro ). Ja ako spravny levik potrebujem slniecko..tak idem na parapet a zaspievam mu..radsej si zapchajte usi, je to trosku stresujuce :DDD

panika

taka som rada, ze tu mozem byt bez stresov s Vami, ze si hodim par monologov a pojdem ta het..ale neviem, kde to je :DDD

panika

Vŕŕŕ
tak uz som tu zase :))) Rano uz priat nebudem a tak Vam zelam ten najkrajsi den, aky sa len da. Vcera ma dievcata presvedcili, ze uz je utorok :(( Rano sa zobudim a zase utorok..velmi divne :DDD