Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

momo :))

..ale bezim na dalsie krabice..je v nich cely moj svet -tak ho supnem do skrin..najhorsie vsak je, ze som sem dotiahla tony zbytocnych veci, ktore teraz vyhadzujem..som neskutocny skrecok-az teraz to vidim

ethel

Prajem krásne ráno a celý deň! posielam () a ♥.Dlho som nemohla zaspať,pozerala som jeden film,ktorý bol síce v niektorých veciach trapný ale bola tam povedaná krásna myšlienka(samozrejme že som si ju nezapamätala),ale bola zhruba o tom,aby človek netrpel tým čo sa stalo ale postavil sa a išiel vpred!Aj som si poplakala.....

shakt

Tiez velmi rychli kuk a pozdrav a letiiiim na veeeeelmi prijemne vysetrenie :)))) ked milujes tak nie je co riesit :))))
jeeezis hned zrana ludia,takto sibat :))
katty ale aj docasne uspechy nam sposobuju radostičku v srdiecku a potrebujeme ich aby sme mohli ist vpred,stupat hore,vyssie a vyssie.. nebooj ja sa tiez stale strapnujem :) moja druha specializacia...a??? aspon sa mam potom na com smiat,sama na sebe :)
PANČISKO co som ti hovorila??? :)
tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiim sa !! niekomu sa dobre spalo,skoda ze som nestihla bobka,tak by som ho vytahala za usi !!! ale toto nam robi stale...vyhlasime po nom patranie a on sa po par dnoch vrati sarmantny ako keby sa nic nedialo :))) to je proste bobko!
Mam vas rada,uz padaaaaaaaaaaaaaam
usmev slniecka...raz je zle a vzapati nas omraci stastie :))))))

panik-a

Dobre rano ♥
Dnes sa crta krasny den-snad ho nezlikvidujem :DD.Zo ♥ prajem kazdemu, nech mu vyjde, co si predsavzal. Lubim Vas ♥♥♥

katty19

Takže, rýchlo pozdrav na ráno a padám. Moji milovaní, pamatajte, všetko, aj čiastočné neúspechy sú len dočasné, nikdy nezabudnúť! Mám vás moc, moc, moc rada a už sa teším na kľudné poobedňajšie posedenie spolu s vami všetkými. Odchádzam, ale nosím si vás v srdci. Nezabudnúť! Veľmi veľa pre mňa znamenáte. Papa, držte palčeky, žeby som sa zbytočne nestrápňovala:)) No, prídem večerom ahojte!