Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
proooooooc
nazdar cernica..vyriesila si mi dilemu, co v piatok vecer :))
Asi idem aj ja pod prud vody , nech dostanem rozum a pojdem kuknut nieco v Tv..alebo zeby som zostala tu a riesila svoje technicke problemy , Nenavidim, ked nieco neviem..nerobi mi problem spytat sa, ale to, ako polozit otazku, aby vedeli, co chem od nich..toto neznasam
ajoooooooooooooj bandaaaaaaaa
Nebud smutna..mas este 1 mailik:)). Ak sa nezmestim do koze, niekto na mna zavola ujov, co maju plastiky s rukavmi za chrbatikom:))). a mozno to budu tety :)).
A som rada, ze Ta poznam ♥
hej kusala by som ich ako diva:))
panči DAKUJEM!trosku je lepsie ale aj tak hryzu...:(idem osprsit a skusit zaspat...:(ale ozaj len skusit:(neviem ci to zvladneme:( bojim sa ze nie...
mam ta rada,aj vas ostatnych..
Dobru..a ked ti bude najhorsie panči kukni do mobilu,snad ti to pomoze,to si zelam :)preto som to spravila!
keby sa tak dali myslienky pohryzt, bolo by cloveku lahsie :))
hafi haf
Prepac zlatko telefonovala som :( ano uz som ti odpisala,tak si sa jej konecne zbavila!!! :)) sa tesis co?? ty sibalka prefikana!!! Zdravime aj Etku v nocnej!idem si zapalit,ale uz by som nemala,no inak by ma dnes vystrelo...hryzu hnusoby hryzu v tej hlave! :))) vsak panči!? znáš?? :-§§§§§§§§§§§
Shakti -ak este nelezis, mas mailika