Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Katuška,si si istá,že to nemohlo byť znamienko?To tak velmi krváca..
Panči,veď aj ja som počúvala hudbu a popri tom som sa nechala uniesť:-DD
..ze na vine bola chrasta-nikto ju tam nevolal
joj, tak tebe sa nehodilo? cica?
:DD
ja som tak zhorela preed 2 rokmi..pocuvala som, co som nemusela..tiez som bola dlho v 1 polohe :))
tak napríklad ja, mantáčka: dnes som si robila pedikúru a lakovala som si nechty na nohách, všeetko už tak dobréé, dobrý look a zrazu som zbadala na nohe také chrastičku, ktorá mi tamale moc začala vadiť, tak som ju chytila, strhla a naraz sa mi začala valiť krv ako z prasaťa pri zabíjačke; no čo mi na toto poviete? hm?
vôbec nie som hnedá,ale červená ako rak:-)))a to všetko len preto,lebo som sa zahladela do dialky v jednej polohe:-)))
:-)))tak nechcela som to nazvať riťkou,lebo nie je zase až taká malá,prdelka sa mi sem dnes nehodilo,tak som sa nechala ovplyvniť profes.deformáciou:-)))
no možno by som chcela mať tvoj problém, aspoň to už máš z krku a si hnedá, ja sa musím najprv postaviť pred slnko, opáliť a ešte len potom zažiť tieto bolesti.. a ešte sa sťažuješ:)))
ako to dobre znie, sedací sval, hneď mám obraz nejakého svalu, to je krásne pomenovanie, takto to budem volať aj ja
Katuška,aj ja mám niečo také doma..nepomáha:-((