Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
kaki je zelená a hnedá:)
takže fosforeskujúca kaki
ahoj panči, veď o to tu ide, ani sama neviem aká je to farba,
nazvem ju fosforovou,
možno budú v noci svietiť,
deky.
Dobrú noc, panči, dobre sa vyspi, sladké sny.
ufff..to bola rýchlovka Panči:-DD aj ja som rozmýšlala nad tou jednofarebnou dekou:-)))nazvem ju kaki:-DD
cafte sa ..som tu a uz aj nie som...zamyslela som sa nad tym, aka je to jednofarebna zeleno zlta..hned som si predstavila zilinu :D. Komara sa neboj, jednu mu flasni, az sa rozpučí, popučí:D. A vinne musky su zrejme globalny problem, pretoze v metre som videla ,,zabijace ,, na vinne musky (take ako Raid):D,Dobru nocku.alt3
ako sa mám ja?hmmmmm....snažím sa ...som šťastná,keď nemyslím na zlé veci...
ja neznášam komáre, bleeeeeee
bratova manželka ide mať meniny, boli sme kúpiť deky, flisky majú za výborné ceny a sú dosť kvalitné, vybrala som jednofarebné zeleno-žlté? ani neviem, aká je to farba, sebe som si sandále
mám sa relatívne, niekedy lepšie, niekedy horšie, aspoň trocha si usporiadávam život a darí sa mi, aj keď to všetko ide veľmi pomaly
ty? Ethka?
na monitore mi sedí malá vínna muška a bojím sa ju zabiť aby som nepoškodila monitor:-)) a ešte mi tu lieta ten obrovský komár a strašne sa ho bojím...
vit.B17,strašne rada si čítam čo tam niektorí píšu:-))