Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
pridem neskor..nechcem pokusat v tomto ocasi.lubim vas ♥♥♥
radost toto citat :)ň Shakti -ja som mala curacieho Jura (mal vsetko :)) ). Tiez som ho krmievala, dost casto dostaval vyplachy savom (kvasilo mu hoc co v brusku)..moj trafeny brat mu cervenou centrofixou nakresli lica..vyzeral ako marfusa z mrazika...a ako decko som milovala jednu babiku..asi ju poznate z reklamy na fidorku..plastovy ksicht a dlhe nohy (vypchate slamou )..tiez ju ten blb znicil -chcel ma nasrat a treskol jej o nieco hlavu arozbil jej tvar...doteraz som sa z toho nespamatala..ked som ju videla v tej fidorke a ako s nou ta mal treskla -az som revala :(((
inak bola tu veterna smrst jak neviem co...polamane stromy...
ethelka, to si neviem ani predstaviť, že by som mala byť teraz tehotná:-) Veď ja ani chlapa nemám:-)...
shakt, tuším by som si polievočku dala aj ja na večeru. Idem si urobiť aspoň z Podravky:-)
mis.ak ty si stara koza,tak co potom my??? :))))))))))))))))))))) stara budem ked budem mat 80! :))) dovtedy som mladucka :))
ooo Miška,veď ty si ešte bábätko naše...ja som 21 už rodila:-))))))
milujem polievky a konecne som sa naucila moje naj na kyslo :) tak ich robim zo vsetkeho-u nas to nikto nechce-len ja :))
leco milujem-ale bez vajicka z cerstvej zeleninky-mnam..
vymenime Ethi??? :))))
ethelka, keď som bola malá- to aj ja:-)))) Ale už som stará, 21 ročná koza:-))
shakt.... :-)))))))))))))))))))
Shakti,sa mi páči aká si ty šikovná...takú polievočku by som si dala,takú mám rada.Ja som si dnes uvarila lečo,lebo ho milujem.A najviac ma na tom teší,že mi ho nikto nechce a tak si ho celé spapám sama:-)))))
ja som to pchala do nejakej baby-tam to po case zacalo hnit,nasi dlho nevedeli prist na to odkial ten smrad vychadza az na to prisli a baba skoncila na smetisku :))))
No do prdele-tak o hodku je to u nas :(( panči drz pc-nech sa mu nic nestane!!! :)))
pila som dost Ethi ja vychlopcem aj 3 litre-vodu,caje...uz papam :) co som si navarila to si zjem- vyborna kysla zemiakovo-hribova polievka mnam :)