Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panik-a

radost toto citat :)ň Shakti -ja som mala curacieho Jura (mal vsetko :)) ). Tiez som ho krmievala, dost casto dostaval vyplachy savom (kvasilo mu hoc co v brusku)..moj trafeny brat mu cervenou centrofixou nakresli lica..vyzeral ako marfusa z mrazika...a ako decko som milovala jednu babiku..asi ju poznate z reklamy na fidorku..plastovy ksicht a dlhe nohy (vypchate slamou )..tiez ju ten blb znicil -chcel ma nasrat a treskol jej o nieco hlavu arozbil jej tvar...doteraz som sa z toho nespamatala..ked som ju videla v tej fidorke a ako s nou ta mal treskla -az som revala :(((

inak bola tu veterna smrst jak neviem co...polamane stromy...

mis.

ethelka, to si neviem ani predstaviť, že by som mala byť teraz tehotná:-) Veď ja ani chlapa nemám:-)...
shakt, tuším by som si polievočku dala aj ja na večeru. Idem si urobiť aspoň z Podravky:-)

shakt

mis.ak ty si stara koza,tak co potom my??? :))))))))))))))))))))) stara budem ked budem mat 80! :))) dovtedy som mladucka :))

shakt

milujem polievky a konecne som sa naucila moje naj na kyslo :) tak ich robim zo vsetkeho-u nas to nikto nechce-len ja :))
leco milujem-ale bez vajicka z cerstvej zeleninky-mnam..
vymenime Ethi??? :))))

mis.

ethelka, keď som bola malá- to aj ja:-)))) Ale už som stará, 21 ročná koza:-))
shakt.... :-)))))))))))))))))))

ethel

Shakti,sa mi páči aká si ty šikovná...takú polievočku by som si dala,takú mám rada.Ja som si dnes uvarila lečo,lebo ho milujem.A najviac ma na tom teší,že mi ho nikto nechce a tak si ho celé spapám sama:-)))))

shakt

ja som to pchala do nejakej baby-tam to po case zacalo hnit,nasi dlho nevedeli prist na to odkial ten smrad vychadza az na to prisli a baba skoncila na smetisku :))))

shakt

No do prdele-tak o hodku je to u nas :(( panči drz pc-nech sa mu nic nestane!!! :)))
pila som dost Ethi ja vychlopcem aj 3 litre-vodu,caje...uz papam :) co som si navarila to si zjem- vyborna kysla zemiakovo-hribova polievka mnam :)