Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
skusala-vydrzala som rok!!! :)
no radsej cigu ako alkohol!
neviem,mna to bavi,rada fajčim :))))))
stastny muz xyxy :) v praci?? pozdravuje ta Ethel ozaj,aby som nezabudla :))
No chvala bohu, nepoznám tuto závislosť. Neskušala si prestať?
Dobre ranko xyxy
:) uz nevrcim ani ja- taaaaaaak deficit nikotinu doplneny... :)))
Dobré ránko....už nevrčím:-)))
5 minut ludenkovia zlaty!!!
sedim oblecena a pripravena vyrazit!!! :))) zavislost je strasne hnusna vec!! :)))
taaaaaaaaaaaak ja vam to teda prezradim-aj ked panča to vie :))
velice dolezita vec katty sa udeje o 10:00 hod. vec smretlne a zivotne dolezita...O 10:00 mam vychadzocku a mozem si ist kupit cigaretky!!!! vrrrrrrrrrr aaaaaaaa
nechcite vidiet Shakti v nervoznučkom stave ako obhryza nabytok :)))))
katuska odkaz sme este neodovzdali,gomčo sa tu este totiz neukazal,aaaaaaaaale ked sa ukaze kazda ho zdrapneme a povieme mu co mame na srdiecku a len tak lahko znovu neufujazdi!!!! :))
panča paneboze!!!ty a pedagogicky dozor??? Taaak deturence pripravte sa-situacia sa otoci a budete musiet davat pozor na svoj pedagogicky dozor!! :)))))))))))))
zlato teba spoznam aj ako ..neviem co:)
tak ludenkovia nekaslite sa a hor sa sem!!! cas sa krati... uz len 38 minutiek a opat budem ta vyrovnana pokojnučka milučka Shaktinka ako ma poznate! :)))))
situaciu treba vyuzit este kym sa da! :))
uz som dopracovala..tak vypinam -musim nieco aj doma robit :) (mam je este doma). Lubim Vas
hohohohoh..zajtra idem do Nitry :))
teraz pozor :DD
AKO pedagogicky dozor :))
ludenkovia moi..ja sa tesim ako blazon..
:DD
shakti ma pozna, aj ked som len p ?
ale dobre to padne
Dobre ranko slniecka ♥
takze uz aj xyxy vrci ? :DD
je zamracene, ale urcite bude krasny den..ved preco by nebol, ze ? jaj, ludia -zboznujem Vas ()