Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
zatial sa len mraci,lebo panči sa asi este len oblieka a chysta na cestu-ale ked vyrazi...vtedy to zacne!! :)))
Katusa naraz!!! :))) seeeeeeerus moja! teba si na chvilocku odchytit iba pre seba-to moj davny sen!!! :)
Tu je pocko ok- trosku fucka,nie moc,a uz sa mraci..
Dobre ranko...
Tak presne-je to tu...mysleli sme ze to bude len v Nitre,no roztiahlo sa to na cele Slovensko, netusili sme,ze to bude mat az taku silu a so zaujmom ocakavame ake to bude mat nasledky!!
Dnes skutocne ludia,davajte si velky pozor,po ceste niekam sa vzdy obzerajte...
Hurikan pančitka je tu!!! :)))))))
predagogicky dozor....:))))))))))))
prepac panči ale neviem si to predstavit-sialena teta na vylete!
:))))))))) sialena teta a okolo nej kopec deciek!! :))))))))))))))
za toto ma panči asi zabije,aaaale ked z nej sa tak fajnúčko utahuje!
:))) Booze pridajte sa!!! :))))))
Nie Ethi-ziadna burka-len .......
Praca vola,praca slachti
ta hnusna praca nam
nici vztahy :))
Teda iba tym,co jej to dovolia...
Nie rano,ale este vecer-bol mudrejsie... :)
Ked mas ten pocit v sebe a predsa sa citis opustena??? Je to tazke,no my zvladneme vsetko! :)
Prijemny dnik bosorecky a nasi silny hôrny chlapi :)
Premyslam,ze si pozriem nejake DVD- asi Shreka :) len zapojit DVD rekorder...jaaaaaaaaaaaj pozor pozor druhe varovanie- Shaktinka - velice technicky zalozena zena.... na co je tam tolko kablov?? kam ktory pichnut?? taaak toto bude ludzia moji velika srandička!!!!!
:)))
Dobré ránko:) Dnes som doma. Všimla som si nových priateľov. Miška, xyxy, vitajte!:) Budem tu, ale behám aj mimo. Inak, tu prší. Aké máte počasie?
Dobre ranko slniecka..dnes tu nebudem, tak si to tu uzite :)). Lubim vas
♥♥♥
..no Shakti..budeme musiet zvazovat slova..uz hodinu lezim v posteli pocuvam ten vetrisko..:(( ten hurikan som mala byt ja -ak sa nemylim..otrasne tu fuka , snad to trosku prejde.
panika, aj Tebe dobrú nocku, pááá... a krásne sa vyspinkaj:)
Lubim vas ♥
miska,
ine ti neviem poradit..ja som cele noci hore, lebo sa nechcem cpat tabletkami. -2 mi nezaberu a tri nechcem..tak nespim. ale zajtra mam narocny den, tak vas uz opustim..aspon lezat idem .Dobru noc
ethelka, dobrú nocku aj Tebe!!