Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
zlatko, niekolkokrat som ti chcela napisat sms..ale mam kartu v nokii 3310 - a nemala som na to nervy :((. A hlavne ten zazitok..
Sedim tak dufam ze nie! chybala si mi panči :(fnuk
uz som napisala..odpadnes :))
panči napis mi to na mail-som zvedava,lebo toho tu dnes mam plne zuby.
moc verejne to malo byt
Ahojte lasky moje ♥♥♥
vsetci ucastnici ziju..no ja som teda dozor..este ma aj do soc. poistovne na dnes prihlasit museli :ňň. Bolo super a mam taky zazitok..ze som sa skoro zadusila pocas obedovania..nemozem moct verejne-ale ide o to, ze naozaj verim na znamenia osudu...
Nieco sa mi mari,ze povodna a tato myslienka tu uz bola,katty ju len prisposobila sebe.Zodpovednost presla na niekoho ineho.Mali by sme byt zodpovedni za svoje ciny a nami vytvorene myslienky a respektovat vytvorene myslienky inych.Cize tvorca resp.ten kto tuto povodnu myslienku obnovil by mal byt za nu zodpovedny.Nestaci len vytvorit,o myslienku sa treba znovu a znovu starat,vychovavat ju,viest ju spravnym smerom.Nie "porodit"a nechat viest okolim. Vnasat kus seba,den co den,ci nam je fajn alebo nie.
Maj sa .
Kam idem o pol 4 ??
Srandujem....pardon.
xyxy, budem musieť končiť, idem sa do toho pustiť, strašne ma tlačí termín, musím to stihnúť;
idem na to, možno ešte dnes sa stretneme, padám...