Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
:)) nie baran nie som,som to ja-bud ma berte alebo nechajte tak a poslite do..
nie ja som opička ktora sa zmenila na ovečku :))
xyxy nemam nic proti tebe,ale nechaj ma zit-ok? chces mi len dobre? nechaj to na mna,ok? som svojpravna a aj dospela...
Ty si ako baran.
xyxy ale mne to je jedno!! co si oni myslia,ci chapu tuto temu alebo nie?!
zakladam temy ktore nesuvisia zo zdravim?? vyhladaj si SHAKTI...ani tuto temu som nezalozila,len sem chodim.a chodim sem preto lebo mi pomaha a ci to niekto chape alebo nie,tak to mi je totalne ukradnute...
Kazdy pozerajte na seba,to ze niekoho upozornim co je toto za forum,mam pravdu!Mam to tu rada a dalo mi to tu vela a preto nechcem aby sa to tu zamorilo takymito temami-oki jedna...hned pod sebou mala temu o dovolenkach..
Panči to viem,že cestuje ona,ale ty sa kedy mieniš baliť?(či by bolo lepšie,keby niekto zbalil teba?:-)))) )
Ešte dodám, že ja som duševne v pohode, ale rád sa tu objavím.
A Shakti, ber to tak, že ti chcem len dobre.
Vážne!!!
Vies Ethi toto ma bude asi vzdy srat..ako ludia zatvaraju oci,nikto sa nikoho nezastane,nikto si nepovie svoj nazor,lebo sa boji,radsej cusia,sklopia usi a pridaju sa k vacsine aj ked s nimi nesuhlasia??
zabite ma,ale svoj nazor si poviem vzdy a na plnu hubu,ci sa to niekomu paci alebo nie!!! Slobodna komunikacia! Sloboda fyzicka,dusevna,nazoru,myslienky,slova...coho len chcete...
ja sa za to nehanbim ze som dusevne narusena,uz som sa taka narodila..
Ethi ved oni sa vratia :))) raz ale vratia...
..a touto cestou pozdravujem človeka,ktorý mi tu chýba...ale je asi zdraví a to ma strašne teší a verím ,že si to číta...
nie,mala zajtra cestuje prec
Ahoj Shakt.
Ja to všetko chápem a beriem, ale pochop, že ty ked niekoho upozorníš, že toto je forum o zdraví, tak hned vidí - aha ale čo mi tá rozpráva, ved je v takej a takej téme.
To , že toto pomáha duševne mnohým ludom, pomáha to preklenúť určitý problém. to si asi malokto uvedomí.