Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

samko r.

Nuž keď si sa rozhodla, tak sa musím snažiť vydržať. Ale ak by si náhodou išla zajtra cez naše okresné mesto a videla by si ......... niekde na pumpe sa sklom v chladničke na chladené nápoje, to som ja a snažím sa prežiť, aby som splnil to, čo som ti sľúbil.

ethel

A prečo by ťa malo poraziť?Ani ma nezlosti!Žiadne porážanie sa konať nebude!Som sa rozhodla!Ja som doma aj zajtra a robím vo štvrtok celý deň tak sa budem vytešovať z parlamentu:-))))

samko r.

To má chlapča mobil s fotoaparátom a vybila sa mu v ňom baterka a nakoľko je nová, musí sa nabíjať 12 hodín. Ale neboj sa, ak ma zajtra v tom teple v robote neporazí, štvrtok máš tie zábery vo svojom PC.

ethel

Danielka..vieš,keď niekedy si svoje šťastie neuvedomujeme a preto sa cítime menej šťastný.Ja som šťastná aj za túto chvílu,že môžem volne dýchať,že ešte rozmýšlam.......že je vonku teplo a mne je tak dobre doma:-)))))

ethel

Tak ty si Samko teraz iný frajer:-)))Ako vyhadzovač....Syna pošli kúpiť baterky,na parlament som zvedavá a odfoť aj syna,aby som mohla dcéru pripraviť na ženicha:-))))

daniellik

joj hej pracujem... aj ja by som sa mala lepsie, keby niektore veci boli tak ako chcem, no co uz, asi nemozeme mat vsetko, ale staci tak malinko
a dakujem za pozdrav :)

samko r.

No veď sa mi to nezdalo, ale človek nikdy nevie:-))). Akurát teraz som ti chcel odfotiť a poslať "mladý parlament", ale skoro ma porazilo, keď mi na mieste syn povedal, že už neodfotíme nič, vybila sa baterka! Skoro ma natiahlo aj bez tepla a kolapsu z neho. Nevadí, pošlem to to pozajtra.Ako prežívaš toto teplo? Ja som spravil prechod na letnú prevádzku (starý somár sa dal ostrihať na 2 mm).

ethel

:-DDDDD Samko,mala som na mysli sama,čo všetko pokazí a za všetko môže:-))))O tebe by som si nedovolila hovoriť,že SAMO,keď ty si Samko!