Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Nuž keď si sa rozhodla, tak sa musím snažiť vydržať. Ale ak by si náhodou išla zajtra cez naše okresné mesto a videla by si ......... niekde na pumpe sa sklom v chladničke na chladené nápoje, to som ja a snažím sa prežiť, aby som splnil to, čo som ti sľúbil.
A prečo by ťa malo poraziť?Ani ma nezlosti!Žiadne porážanie sa konať nebude!Som sa rozhodla!Ja som doma aj zajtra a robím vo štvrtok celý deň tak sa budem vytešovať z parlamentu:-))))
To má chlapča mobil s fotoaparátom a vybila sa mu v ňom baterka a nakoľko je nová, musí sa nabíjať 12 hodín. Ale neboj sa, ak ma zajtra v tom teple v robote neporazí, štvrtok máš tie zábery vo svojom PC.
Danielka..vieš,keď niekedy si svoje šťastie neuvedomujeme a preto sa cítime menej šťastný.Ja som šťastná aj za túto chvílu,že môžem volne dýchať,že ešte rozmýšlam.......že je vonku teplo a mne je tak dobre doma:-)))))
Tak ty si Samko teraz iný frajer:-)))Ako vyhadzovač....Syna pošli kúpiť baterky,na parlament som zvedavá a odfoť aj syna,aby som mohla dcéru pripraviť na ženicha:-))))
joj hej pracujem... aj ja by som sa mala lepsie, keby niektore veci boli tak ako chcem, no co uz, asi nemozeme mat vsetko, ale staci tak malinko
a dakujem za pozdrav :)
No veď sa mi to nezdalo, ale človek nikdy nevie:-))). Akurát teraz som ti chcel odfotiť a poslať "mladý parlament", ale skoro ma porazilo, keď mi na mieste syn povedal, že už neodfotíme nič, vybila sa baterka! Skoro ma natiahlo aj bez tepla a kolapsu z neho. Nevadí, pošlem to to pozajtra.Ako prežívaš toto teplo? Ja som spravil prechod na letnú prevádzku (starý somár sa dal ostrihať na 2 mm).
Ahoj.....ako sa tu máme? Keby niektoré veci boli tak ako chceme,bolo by to lepšie:-)))A čo ty..pracuješ?
ahojte ;) ako sa tu mavate?
:-DDDDD Samko,mala som na mysli sama,čo všetko pokazí a za všetko môže:-))))O tebe by som si nedovolila hovoriť,že SAMO,keď ty si Samko!