Chcem si umyť ruky

panča

caute zlatinka alt3. Tak uz je doma .Vraj tam bolo super.UFFF.prichystana spolupracovat, tak uz len verim, ze vydrzime.dalsich 9 kil hore...lubim Vas

deeee

jeeeeej etka....aj ja som mala yokshira. Moje krasne dvojkilove zlatinko.Aked budem mat viac casu, tak si urcite chcem zasa kupit yorka. Su skveli a vyhoda je, ze neplznu. Ale zacalomi vadit, ze ich uz ma strasne vela ludi a chovatelia ich teraz robia jak na pase a uz su niektori skaredi, velki a neforemni a dovoluju si ich este nazvat yorkshirmi. Ked sme si nasho kupili, tak bol v meste tretim "exemplarom" a cely panelak si ho oblubil. Ked sa na schodzi vlastnikov rokovalo o psoch, tak sa povedalo, ze nas do toho nerataju, pretoze my nemame psa, ale Ginku...sranda. Chyba mi.Aj vas spi v postielke s vami?
Mam vas rada

ethel

...dnes som zistila ďalšiu nevýhodu yorkshira:-DD bodliaky! Na dobermanovi sa to nezachytilo...
...a zase sa mi nedá dostať na pobox...skúsim neskôr...
Lúbim vás!

panča

:DD, normalne som citila tu slanost mora

inak Dee, asi som to nenapisala, ale velmi rada sa stretnem. Dnes som bola ,,u vas,, na nakupoch

panča

rozbehne, neboj :D. Prave pozeram nekonecny pribeh...citim sa ako decko.Chodim domov strasne unavena, cely den sedim pred monitorom, PC nemozem ani citit.ani psychicky na tom nie som najlepsie, ale to vsetko prejde...lubim vas a tiez mi velmi chybate...alt 3