Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

každý kvet, každý človek, aj keď sa tvária možno neprístupne a odmietavo, každý pohár čistej vody, všetko nás chce ovlažiť a zoceliť, možno práve svojou makkosťou a ničotou prichádzajú aby nám ozrejmili naše pravé JA

katty19

niečo vám poviem, nie vždy veci vychádzajú tak ako chceme, je toho na nás dosť, povedzme si úprimne, niekedy sa situácia vyhrotí, že odchádzame od spoločnosti a chceme sa kdesi skryť, nájsť svoje tiché miestečko, kde sa dá popremýšľať a zariadiť si svoj budúci čas; je nádherné, že túto možnosť využívame, potrebujeme ju, čas pre seba, pre svoje myšlienky a svoj rozvoj, nenechajme sa ošialiť časom, diktovať si do vecí, ktorým len my rozumieme, buďme šťastný, že sme sa v tejto dobe naučili stiahnuť sa do seba a v tichosti relaxovať; veľmi držím palce každému, kto vytrvá do konca; držím palce aj tým, ktorí strácajú podu pod nohami a nechcú vytrvať, možno nemožu, ale radi by zakúsili niečo pekné, držím palce každej živej bytosti, nech nájde v živote svoj pokojný prístav

panik-a

Krasny vecer tym, co nespinkaju, pokojnu noc, tym co uz ano. Odskocila som si od filmu..malo to byt len 1 pozdravenie a odchod, ale to sa tu neda...:DDDD. Vsetky ste uzasne,kazda z Vas sem dava kus seba. Tak tymto zdravim nove tvare ( :D) a idem do hajan. Bru ♥♥♥♥&# 9829;♥♥
PS : normalne mam vycitky svedomia...z casti som uz omyl priznala, este zue tak .LUBIM VAS

mamca

Krásne sníčky všetkým! Ja ešte pobdiem,čas na moje poslanie-pozhasínať-príde o 15min. Juj,Shakti neposlala trochu zlosti,nebudem prísna,to sa zas natiahne do hlbokej noci..