Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ďakujem dustyna, prajem ti mnoho dobra, nový nádych, nový život, buď šťastná:)
každý kvet, každý človek, aj keď sa tvária možno neprístupne a odmietavo, každý pohár čistej vody, všetko nás chce ovlažiť a zoceliť, možno práve svojou makkosťou a ničotou prichádzajú aby nám ozrejmili naše pravé JA
Katty19 pekne si to napisala a uplne suhlasim s tebou...aj tebe vsetko dobre:)
neviem, ale, nenechajme sa oklamať chvíľkovou nepriazňou; všetko je nám naklonené:)
niečo vám poviem, nie vždy veci vychádzajú tak ako chceme, je toho na nás dosť, povedzme si úprimne, niekedy sa situácia vyhrotí, že odchádzame od spoločnosti a chceme sa kdesi skryť, nájsť svoje tiché miestečko, kde sa dá popremýšľať a zariadiť si svoj budúci čas; je nádherné, že túto možnosť využívame, potrebujeme ju, čas pre seba, pre svoje myšlienky a svoj rozvoj, nenechajme sa ošialiť časom, diktovať si do vecí, ktorým len my rozumieme, buďme šťastný, že sme sa v tejto dobe naučili stiahnuť sa do seba a v tichosti relaxovať; veľmi držím palce každému, kto vytrvá do konca; držím palce aj tým, ktorí strácajú podu pod nohami a nechcú vytrvať, možno nemožu, ale radi by zakúsili niečo pekné, držím palce každej živej bytosti, nech nájde v živote svoj pokojný prístav
asi si pojdem zase pozrieť miss špeciálny agent
..a kde sú všetci?
Idem srdiecka..tak sladke (ak sa da, tak najsladsie) :)
Dnes polnocne bim bam nebude
Krasny vecer tym, co nespinkaju, pokojnu noc, tym co uz ano. Odskocila som si od filmu..malo to byt len 1 pozdravenie a odchod, ale to sa tu neda...:DDDD. Vsetky ste uzasne,kazda z Vas sem dava kus seba. Tak tymto zdravim nove tvare ( :D) a idem do hajan. Bru ♥♥♥♥ 9829;♥♥
PS : normalne mam vycitky svedomia...z casti som uz omyl priznala, este zue tak .LUBIM VAS
Krásne sníčky všetkým! Ja ešte pobdiem,čas na moje poslanie-pozhasínať-príde o 15min. Juj,Shakti neposlala trochu zlosti,nebudem prísna,to sa zas natiahne do hlbokej noci..