Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
aha ano,ten autor sa venuje scientologii...ale ta kniha je psychologicka podla mna
scientologia???to kde je napisane?nemala by byt pokial dobre viem
takjze oni uz aj u vas boli=DDscientologia niee,ako som pocula je to jednoducho psychologia,ale nejak velmi ma to nezaujalo natolko,aby som si to precitala,hoci raz ked som bola c kniznici tak ma to aj pokusalo ked ta kniha tak na mna zmurkala z police,ze vezmi si maaa,ale ja ze ee=DDJaaa len Petra Jilemnickeho som si vtedy poziciavala...musela soooom,do skoly som musela spravit referat,strasny autor inak=DDD
takze je to scientologia
..tiez som to mala v schranke (knihy)..len som nevedela, ci to nema nieco so scientologiou..uz to studujem na googli :).
ano,myslim,ze je to tak.ja osobne som ju necitala,aj ked ju stale reklamuju najma v nasom vytahu kde su vycapene plagaty s reklamou na dianetiku=DD,ale spoluziacka rozpravala,ze jej otec ju cital a ze ked zacal iste veci z toho aplikovat do reality taktak to bolo nanervy=DD
dakujem, takze je to len psychologia
sice som sa predtym venovala studiu siekt ci jak sa to sklonuje=DDale nepocula som o ziadnej suvislosti,tak neviem.pekny vecer vam=D
mozem sa nieco spytat ? ma DIANETIKA nieco s niektorou sektou/cirkvou alebo sa mi to len zda ? dakujem
neist spat :ň