Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
wow..uz si hore?? :-) tak dobre ranko...neboj moja-casom sa dozvies a myslim,ze sa aj stretneme..ak budes chciet..chcem spoznat vsetkych skvelych ludi co su tu :-)
len nepovedz ze uz pracujes! :-)
ja sa idem este zahrabat do perin :-) zima mi je a nema kto zohriat tak musi perinka..vrr vobec sa netesim na tie zimne rana...
Tak dobre ranko...
nespite,nelenoste v tych postielkach s mužíčkami,nech mi singl nemusime zavidiet!
:-D ide ma rozdrapit od zavisti! :-DDDDD
ano mamca-svet som nastastie zachranila
:-DDlebo by to chudak inak rano nezvladol..ale pekna som-v pyzame,strapata vencila psika :-D nuz mna nik taku nevidi,takze ja si to mozem dovolit :-D
ale taka zima,ma v noci chytila ina zimnica,lebo mi od detstva ostal blby zvyk-odkopat zo seba perinku-musim si niekoho najst,resp.zaplatit,kto ma bude v noci prikryvat :-DDD
ozaj mamci kde nakupujes kamienky? ja cez net-fajn stranka..
lilith preco je to take dolezite odkial som??trosku ludom nedoverujem,vedia to tu iba dve osobky odkial som,s tymi som sa uz aj stretla...neber to osobne,no ja musim cloveka dost dlho a dost dobre spoznat aby som mu verila a zverila mu vse.
som zvedava aky je samko po tom vcerajsom brejku dolamany :-DD
a katuska??? mam vyhlasit patranie?? dufam,ze je ok a svadba dopadla dobre.
Tak dobre Shaktulka,pre záchranu sveta: Pekne do postieľky,moja,spinkať!
dobru Ethi...ja si v noci beriem aj Etkinich fanusikov!! :-DDDDDDDDDDDDDDDD
dobre idem aj ja-vyvencit som sa uz bola :-DD aj chrup vyumyvala..cesat to nejdem-rano to bude aj tak hroza :-DDD
papa
lilith takto...ja ti ti velmi nemozem zverejnovat detaily..nepytaj sa preco..
ale este k tebe..
aaaaaaa Ethi??? nech sa kuka,mozno sa priuci :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD