Chcem si umyť ruky

urolog

no pod sa bit kockacik no pod pod!!! HAHAHAHAHAHAHA to sa mi paci ze som vam to okorenil ja v skutocnosti niesom urolog ale chirurg a tesi ma ze som zasa vytocil toho chlapca.ja za to nemozem,ale mna to fakt bavi,tak prepac kocinka super si sa rozcertil.dufam ze si tu a neodisiel so koli mne,inak zelam peknu nocnu,idem si vyliat moc z hlavy,mam vas vsetkych rad-uprimne a naozaj nemyslim to ironicky,ste super decka. Podte spat aj vy lebo rano sa zle vstava a este take hmliste jesenne no fuj!bruuuuuuu

SHAKTI

lilith dakujem za tu piesen...posledne dni mi pomaha :-)moja nova hymna..Velke dievcata predsa neplacu!! :-)

Emilko chod na pokec-tam je to sami uchyl,dik tam ja nechodim,ja ostavam radsej doma :-)tu so svojou rodinou...

papuľka..ved my ta tu s Etuskou vyzerame..aj dalekohlady sme si koli tebe kupili :-DD

panika

Dobru noc Shaktuliatko, som rada, ze som aspon Vas 2 zastihla. mam ta rada, pekne sa vyspinkaj a prajem uspesny zajtrajsok .♥

jurenskyemil

mna nic netrapi,prepacte ale asi idem na pokec kym mi zacne obchôdzka po budove,zda sa mi tu babinec-bez urazky a zelam vam prijemne pisanie

SHAKTI

takto emilko-mozem?:-) v skratke..chori sme tu vsetci:-DD len trosku inym smerom..ale tak spravne trafeni..

ti pani pred chvilkou nam to tu poriadne okorenili,ma trosku aj oci stipu z nich
:-DDDinak pohodickovy vecer ako kazdy iny...alebo zeby predsa niecim vynimocny?? :-)

panči..hej to mas pravdu...to nevies nikdy..ale ani v klamstve sa neda zit vecne a ako sa hovori,loz ma kratke nohy..a striehnut mozes ako sup aj tak neustriehnes..ale verim,ze uz bude dobre!!
a lucim sa...nech zas neplasim deti zajtra na ulici :-DD

mam vas rada..dobru..