Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
nie, nespim..som este tu..a este aj dost dlho budem
bruuuu??? hmmmm.....
no pod sa bit kockacik no pod pod!!! HAHAHAHAHAHAHA to sa mi paci ze som vam to okorenil ja v skutocnosti niesom urolog ale chirurg a tesi ma ze som zasa vytocil toho chlapca.ja za to nemozem,ale mna to fakt bavi,tak prepac kocinka super si sa rozcertil.dufam ze si tu a neodisiel so koli mne,inak zelam peknu nocnu,idem si vyliat moc z hlavy,mam vas vsetkych rad-uprimne a naozaj nemyslim to ironicky,ste super decka. Podte spat aj vy lebo rano sa zle vstava a este take hmliste jesenne no fuj!bruuuuuuu
lilith dakujem za tu piesen...posledne dni mi pomaha :-)moja nova hymna..Velke dievcata predsa neplacu!! :-)
Emilko chod na pokec-tam je to sami uchyl,dik tam ja nechodim,ja ostavam radsej doma :-)tu so svojou rodinou...
papuľka..ved my ta tu s Etuskou vyzerame..aj dalekohlady sme si koli tebe kupili :-DD
emil sa chcel pridat ku chlapom. babska spolocnost sa ti velmi nepaci?
dobru vsetkym
tak idem citat, co tu dnes bolo :DDD. Potom si trosicku zaspominam a skusim ist spat.
Tak prijemny pokec a bezproblemovu pochodzku Emilko..
Dobru noc Shaktuliatko, som rada, ze som aspon Vas 2 zastihla. mam ta rada, pekne sa vyspinkaj a prajem uspesny zajtrajsok .♥
takto emilko-mozem?:-) v skratke..chori sme tu vsetci:-DD len trosku inym smerom..ale tak spravne trafeni..
ti pani pred chvilkou nam to tu poriadne okorenili,ma trosku aj oci stipu z nich
:-DDDinak pohodickovy vecer ako kazdy iny...alebo zeby predsa niecim vynimocny?? :-)
panči..hej to mas pravdu...to nevies nikdy..ale ani v klamstve sa neda zit vecne a ako sa hovori,loz ma kratke nohy..a striehnut mozes ako sup aj tak neustriehnes..ale verim,ze uz bude dobre!!
a lucim sa...nech zas neplasim deti zajtra na ulici :-DD
mam vas rada..dobru..