Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
prcham
cau
si sa vcera na mna skaredo pozrela. Dal by som pravu ruku za to, keby som bol obojrucny.
ahoj etka.no mam jedneho otravneho kamosa,ktoremu sa vzdy podari nejaky kusok prave ked ja spim,tak mi teraz volal a musim ho ist odtahovat.vbehol autom niekde do kanala a tak mam postarane o neruseny spanok.ale kazdy dobry skutok sa nestrati. Dejiny to zaznamenaju. Viem to, lebo to sam napisem.
Ahoj kockáčik:-)))veď si po nočnej,tak do akej roboty bežíš??
urolog ty cisty gay,ta mi nedas pokoja? chod na pokec tam k sebe najdes druhu polovicu.teda druheho polovicaka.a nevnucuj sa ako mas vsetkych rad, ked si to tu vcera poriadne pohnojil-alebo zeby pomočil?
cafkajte,letim za pracou.uzivajte s urologom,lebo meni nicky podla toho kolko bielkovin ma v moci.
..idem so psíkom k vetrošovi...a keď sa vrátim,tak sa stavím aj tu....a vôbec-dnes je divný deň..
Dobré ránko prajem každej dušičke:-))
škola nám začala,takže doobeda budú mať mamičky pohodu a poobede starosti....
Včera som sa zamýšlala nad tým,či by sa mi chcelo ísť do školy...nechcelo a zhodnotila som,že radšej budem od rána do večera v robote:-))Ale fakt je ten,že keby sme sa neučili-nechodili do školy,tak by sme sa asi aj ťažko zamestnali...Záver-som rada,že to už mám za sebou:-)))
Pekný deň všetkým!
Dobre ranko vsetkym ♥
..prve dieta uz mam v skole, o par minut klusem s druhym..a kolotoc sa spustil :)
Dami, ja som som si ho sice aj naliala, ale nevipila som nic:). Ale bola som sa este poprechadzat a zaspala som ako Janko polienko.