Chcem si umyť ruky

°°°°

ahoj etka.no mam jedneho otravneho kamosa,ktoremu sa vzdy podari nejaky kusok prave ked ja spim,tak mi teraz volal a musim ho ist odtahovat.vbehol autom niekde do kanala a tak mam postarane o neruseny spanok.ale kazdy dobry skutok sa nestrati. Dejiny to zaznamenaju. Viem to, lebo to sam napisem.

°°°°

urolog ty cisty gay,ta mi nedas pokoja? chod na pokec tam k sebe najdes druhu polovicu.teda druheho polovicaka.a nevnucuj sa ako mas vsetkych rad, ked si to tu vcera poriadne pohnojil-alebo zeby pomočil?
cafkajte,letim za pracou.uzivajte s urologom,lebo meni nicky podla toho kolko bielkovin ma v moci.

ethel

Dobré ránko prajem každej dušičke:-))
škola nám začala,takže doobeda budú mať mamičky pohodu a poobede starosti....
Včera som sa zamýšlala nad tým,či by sa mi chcelo ísť do školy...nechcelo a zhodnotila som,že radšej budem od rána do večera v robote:-))Ale fakt je ten,že keby sme sa neučili-nechodili do školy,tak by sme sa asi aj ťažko zamestnali...Záver-som rada,že to už mám za sebou:-)))

panik-a

Dobre ranko vsetkym ♥
..prve dieta uz mam v skole, o par minut klusem s druhym..a kolotoc sa spustil :)

Dami, ja som som si ho sice aj naliala, ale nevipila som nic:). Ale bola som sa este poprechadzat a zaspala som ako Janko polienko.