Chcem si umyť ruky

misha

Ethelka, chudina kamoška:-)
Panči, na čo ty nemyslíš:-))))
Etka, zabudla som sa ešte opýtať, ale prečítam si to až po osprchovaní... z tých liekov- asi z AD mám akoby zväčšené zreničky, akoby sa mi "dostávalo viacej svetla do očí", neviem, ako to napísať. Je to dosť nepríjemné... Vidím to aj písané vo vedl. účinkoch. Myslíš, že to zmizne, že mám pár dní ešte počkať?

panča

:D, odvtedy je personal slusny ? :DD. Ja som rada vykecavala s nasimi casnickami.Aj mi to chyba..dufam ze ma za chrbatom ohovarali jak tie 2 standy dnes :DDD. Ale snad nie ..hnusna predstava :DD

ethel

ja som to nedávno spravila svojej super kamoške...vedúcou je asi mesiac v jednom obchode,tak som si tam išla akože niečo kúpiť a tvárila som sa veeelmi nepríjemne,tak som si ju dala zavolať....ludia ten vyplašený ksichtík:-DDDDDD

p

no niektore kocky maju sebareflexiu a dobre ,,zrkadlo".Nechapem..dnes som vzala starsiu na ,spicha" s kamoskou. Az mi oci vytacalo, ked som pocula,a ko vedia rozobrat ludi..do spiku

ethel

Má zakázané malovať sa do školy,ale keď vidím jej spolužiačky..tragédia.tichý úžas...:-DD zrelé do cirkusu