Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Kockáčik,častejšie používaj svoje vlastné myšlienky,tak ako teraz...
fajn kockáčik:-)
a hlavne pozdravujem Pihviždíčku s Mickou:-))))))))))))))))) urobte si chatu:-))
cakate ma, ako citam, damy. vysvetlenie? to neexistuje. ako vysvetlit co sa slovami opisat neda?
vidim shakti, ze si tu dnes bola. rozpoznam ta medzi vsetkymi. napisal som zabudni na moju existenciu.
vysvetlenie: nikdy si ma nemilovala a viem, ani ma nikdy nebudes.
staci to na to, aby si mi odpustila moje trapne reci? staci to na to, aby si mi odpustila moju existenciu? aspon vidim, ze stale tuzis po laske a tvoje srdce nou prekypuje. chudak co to zahodil. nezabudni, coho sa nevzdavame, to nikdy nestracame.
a teraz mi bud odpustis a zabudnes na 4 kocky, alebo mi vynadaj a budem rad aj tomu. zasluzim si to.
ak sa ostatnym moje vysvetlenie mali, tak z mojej strany nemaju na vyber. mozno ich pobavia dodatky urologa a jemu podobnych co si myslia, ze mi vidia do duse ci do srdca.
chcem, aby si chodila po svete ako to slnko a ludia sa budu usmievat, aby si ziarila ako tie hviezdy a ludom sa budu srdcia chviet od stastia, aby si bola aj ako mesiac a kazdy bude citit pokoj.
som hlupak, sebec, chory clovek a vsetko ostatne co si chcete mysliet.
zbohom
a ešte niečo......mám vás rada...
idem teda do hajan...prajem dobrú noc každej dobrej dušičke!Ráno sa zastavím(keďže dovolenkujem):-))))))))))
proste si energická osobnosť....