Chcem si umyť ruky

SHAKTI

a v com som ako tvoje dieta? :-) znacky?
no nebodaj si ides predsa len robit ten vodicak? :-) sny si treba plnit len potom budem mat obavy vstupit do vasho mesta :-)
ak by si nahodou nebodaj niekedy sla mimo mesto,daj mi prosim vediet :-)
lilith nepozna znacky..jezis no cim dalej tym lepsie..no a co? ja neviem parkovat :-DDraz vam to vsetkym predvediem ako ja krasne parkujem..kazdy muz iba mavne rukou- Blondina :-DD
tak nie som chlap,nemam prirodzene vrodeny zmysel trafit sa aj do toho najmensieho priestoru :-DDDDDDDDDDDDDDD

SHAKTI

Dobre ranko,dnes opat nebude svietit
"slniecko".Verim,ze ste vsetci zmateny, doverujte mi!Toto vam nechcem robit,viem ako potrebujete pokoj,tak ako ja.
Katuska hlavne ty-nezaoberaj sa prosim tym,co ta moze vyviest akymkolvek sposobom z miery-potrebujes svoje sily zjednotit pre seba,svoj novy zaciatok!
Tak ich neroztriestuj mojim smerom.
Viem,ze ma lubis a snazis sa ma ochranit tak ako vzdy-tak ako vy vsetci.Ale vcera mi niekto napisal krasnu vetu..
"Nezastala som sa ta,lebo chcem aby si sa o seba vedela postarat sama.Co ked tu uz raz nebudem?"
Neodmietam vasu lasku,priatelstvo ani vasu pomoc-ale tak ako tento krasny clovek pochopil,musite pochopit aj vy ostatni-musite mi dat priestor.
Ako sa hovori-hodte ma do vody a ja sa naucim plavat alebo sa utopim.Iny sposob neexistuje.
Kym nejde do tuheho,nebrante ma.

A toto je pre teba..
PODAVAM TI RUKU,TAK JU NEODMIETAJ. NEBUDES MA SLEDOVAT SPOZA ROHU,MOJ ZIVOT,MOJ OSUD,MOJU BOLEST CI RADOST. STOJ VEDLA MNA! PONUKAM TI PRIATELSTVO A TO JE NIEKEDY OVELA VIAC NEZ LASKA. VIAC TI PONUKNUT NEMOZEM A TY ANI VIAC PRIJAT NEMOZES.
NEODMIETAJ HO,VIES ZE MI JEHO ODMIETNUTIM UBLIZIS A SKLAMES MA.AK SI SEM PRISIEL S TYM UMYSLOM..
NIE,NEODMIETNES HO,LEBO POTOM BY SOM UZ VIAC VERIT NEMOHLA.

PRIDES SEM,ZANECHAS VO MNE SVOJU VONU BEZ TOHO ABY SI MI PREZRADIL NAZOV PARFEMU.TO MI NESMIES UROBIT!
NESMIES MA NECHAT DO KONCA ZIVOTA HLADAT TEN PARFEM,SKUSAT VSETKY VONE,NENAVIDIET SA ZA TO,BYT OD VSETKYCH LEPKAVA A SMRDIET NEKVALITNYMI VONAMI,HLADAT TU JEDINECNU A NADHERNU VONU! NEMOZEM NECHAT VYPRCHAT TU VONU,POTREBUJEM JU CITIT KAZDY DEN,CHCEM,POTREBUJEM VEDIET AKO SA TEN "PARFEM"VOLA.
MOZNO SI MYSLIS ZE TA NEPOZNAM,SNAZIS SA O TO V KAZDOM TVOJOM SLOVE,ALE TU VONU POZNAM,UZ SOM JU RAZ CITILA A PAMATAM SI NA NU! KAZDY Z NAS VONIA INAK A KAZDU VONU SI PAMATAM.

JA SOM TI DALA VELA,TY MI MUSIS DAT ASPON TOTO.MAL SI MLCAT NAVZDY A AK SI TO NEUROBIL,ZNAMENA TO,ZE SI VERIL.
NENECHAVAJ MA ZIT V NEISTOTE,POZNAS MA,VIES ZE Z TEJ NEISTOTY ZOSALIEM.
NECHCEL SI ABY SOM SA ZMENILA,NO STALO SA,JE IBA NA TEBE KTORYM SMEROM. NEMOZEM SA VIAC SMIAT,TESIT Z PRIATELOV,ZO ZIVOTA,KED VIEM,ZE SI A NA TO SA ZABUDNUT NEDA.UZ SI MA RAZ SKLAMAL TAK VIES AKO TO "CHUTI",NEUROBIS TO ZNOVU, LEBO VIES,ZE S KAZDYM NOVYM SKLAMANIM ZHASINA MOJA HVIEZDA A MENI MOJU IDENTICKU VONU.
NENAPISALA SOM ZE MAS ODPISAT ALE NAPISAT :-)
NEMOZES SA MA VZDAT,POTREBUJES POCUT MOJE SLOVA,VIDIET MOJ USMEV,CITIT MOJU VONU A PRITOMNOST,TAK AKO JA.
NEZAHADZUJ MARNOTRATNE TO CO TI PONUKAM.
VED PRETO SI SI SEM PRISIEL.
NECHCEM UVERIT ZE TO JE IBA TVOJA KRUTA HRA.

bola by som rada,ak by toto cele co sa deje vas ostatnych neznechutilo, neodradilo od toho co mame a nijak nenarusilo vas zivot,pokoj a vase-nase vztahy.je to iba medzi mnou a nim.aj ked vela to zmenilo..aspon vo mne ano...
vazim si vase slova a vase priatelstvo..skutocne plati ze az ked je clovek v tazkostiach spozna kolko priatelov skutocne ma.

ethel

Dobré ránko...nevadí,že prší...som doma a nechystám sa vytiahnuť päty...:-))))
Shaktuš....tak som rozmýšlala,že si ako moje dieťa...:-)))

katty19

preinštalovali mi počítač a nemám tam teraz kurky, tak som sedela s neterou pri počítači a zapla som zdravie a ona na toho kohúta hneď na začiatku "aha, kurka!" no i tak a sme prepojení, predsa vidíte to, čo aj ja, čo moja malá špunta, nie je tento inťernet len taká hovadina:) vivat inťernet!!!!! som rada, že ho vynašli, aj kurky možme nájsť, keď odídu v čorty:) dobré ráno ešte raz, žiadne obavy, náladu mám stabilizovanú, nikoho sa nepoberám spacifikovať:)

katty19

no, kocúrkovo nič! ohromné! tak zase budeme všetci vyčkávať, čo sa to ide odohrávať medzi kockáčikom a šakti, ja pomedzi to vybuchnem ako sopka a splaniem náhlym hnevom a potom sa poberiem na záhradu; no nič, aj o tom je slobodná komunikácia, len nech poslúži, a nech to aj akosi poriešia, nie si tu vypisovať a nič z toho!
dobré ránko!:)