Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
a tras sa, lebo na teba sa pripravím! hihihi:)))
a zrejme tam aj prenocujem, ešte uvidím, som na teba nenormálne zvedaváááááááááááááááááá!!!!!!!!!! cmuk:)
šakti, v nedeľu som v tvojom meste, na 100%, stretneme sa na námestí, čo povieš?:)) tam som videla jednu cukráreň mne sympatickú, skočíme na kafko:)) no?
...letna laska je vzdy kratucka!
a plati to :-) a viete preco?lebo su to iba hormony a nie laska!!
SHAKTI je zrela na chorobu!! teplota stupa a tak..mozno keby ma prisiel zohriat kockacik tak by klesla :-)
hlasim sa k priaznivcom tekvice,patizonu atd!!! damy ze by krvna skupina A???
a mam krasnu novu sedacku...ňňňňňňňňňň
na tej by sa dalo... :-D je krasna,siroka taku potrebujem,lebo ja sedavam velmi nekulturne!!nohy mam vzdy pokrcene,poprepletane a potom sa nejdem vymotat :-)
strasna kosa mi je :-((zuby drkocu a telicko hori :-((buuuuuuu som chora...
neznasam to,vtedy som ako male decko!
kto mi uvari caj?? :-((kto ma pozakryva tak aby mi z nikade nefukalo?? :-)
ale možno ani taká letná láska nie je zlá, len keby ju netočili nemci, joj; volanie minulosti mi príde menej sladké, skor hĺbavé, tak ten, pojdem ,papapa
premýšľam, ktorý film je lepší? Letná láska (2007) alebo Volanie minulosti (2000)? Tipujem ten druhý a vy?
všetci pozerajú správy, alebo išli vysypať koš, jeden je možno na futbale, a šakti? kde to išla šakti?
ale to nie je tvoja chyba, to je chyba v prívode a vo vybavení:) všetci potrebujeme rovnako studenú sprchu, iba úchyláci ju potrebujú častejšie:) úbožiaci mokrííííí:)
panča, vrece ponožiek a spodného prádla? a to pre koho, teba a tvoje dve dcérky? koľkolitrové vrece? cca????