Chcem si umyť ruky

lilith

Vieš čo zlatíčko,tak sa hanbi,ale len trošku:)to že si bola na svadbe to viem,ale iné okolnosti nie,ved mi sme si ešte ani takto nepísali...

katty19

jeeeeeeežiško moj pekný, len keby si ty vedela, ako som to ja nechcela, ak narážame na tú úžasnú svadbu, tak ma opili a mňa nie je ťažké presvedčiť, ak už mám náladu, preto som skončila so všetkými, prepáčte, ale ja nemám chuť a ak to obecenstvo nepochopí, tak sa začnem takému obecenstvu vyhýbať a radšej budem chodiť do tých hor, sú krásne a neškodné, určite menej ako manipulačné techniky niektorých jedincov
mnohému zlu som mohla v živote predísť, keby som sa skor vyhraničila a poslala ľudí tam kde patria, ďalej odomňa
viem, lilith, že to myslíš dobre, ale som presvedčenuá, žeby som sa mala keď už nie moc, tak primerane hanbiť, že nepoznám hory vo vzdialenosti do 3O km a to je pravda

lilith

Aj tak si myslím že nie,človek by sa nemal hanbit za to čo spravil,alebo nespravil,jednoducho je to tak lebo to sám tak chcel

katty19

no lilith, no, ty si dovoľuješ mi odvrávať? čo? tak ja tu hovorím, že sa mám hanbiť a ty namietaš, že nemám? a že nie som dochodkyňa? ďakujem za kompliment:)) tiež sa tak cítim:)))) ale hanbiť by som sa mala:)