Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
to som sa polepsila uz ho nosievam aj so sebou aj ked nie vzdy pocujem a obcas mi dojde baterka ale uz idem aj na mobil
kolko veeela núl:-)))) žeby?00:00...tak všeobecne ma baví žiť...
teraz je to ale dobre tie telefony ja si aj zvykam akurat Katty ma vola mobilbejby
...milujem technické vymoženosti...Minule sme sa presne o tom bavili s mojou best kamoškou,že keď neboli mobili ani pc nemal každý doma..ako sme si dávali stretnutia,každý večer o 19 pod vežou..tak sme tomu vraveli...vždy sme sa tam stretli,počkali..nemuseli sme mať ani mobili...
no akie nuly mi tam povyskakovali
teda mne tak byva podozrivo dobre a spokojne a radostne a v kuse
no ethel tebou to je a tvojim Ja a mozno si aj zalubena aj vtedy je tak podozrivo dobre
oj ako nam je dobre dievcata moje z roznych krajov ja som zo zilinskieho eti z bystrickeho a mamca dam ti trenciansky alebo daj spravny
ja mám v posledne dobe naozaj podozrivo dobrú náladu a cítim sa strašne spokojná....čím to je?
Čo môže prísť? Nerozmýšľaj nad tým... Možno niečo tak krásne,že už len myšlienkou by si zotrela tie motýlie krídla... Počkaj... A zažívaj potom všetky farby naplno :)