Chcem si umyť ruky

SHAKTI

ale... :-)
kazdy na nieco cakame,niekto na rozum,iny na lasku a niekto zas na uprimnost.. vyberam si uprimnost,lebo v nej je rozum i laska..len ci sa jej dockam..

kockacik vecer,zahrame sa teraz moju hru
:-)

°°°°

to preto,ze si na mna tak dlho v noci cakala. prepac.
rychlo sa vyliec, si stale chora.
zdravie nie je vsetkym, ale bez zdravia je vsetko nicim. cim slabsie je telo,tym viac rozkazuje, cim je silnejsie,tym viac poslucha.
dobru "nocku"

SHAKTI

eheheheh...pekny den...
shaktula je chora ako pes,do prcic ziadne lieky od bolesti som nenasla..
lebo ked topite,nesmiete mavat a kricat..
"Ahoj fešáci!"ale "pomoooooooooooooc!!!"
:-DD dobre nic idem do postele,vnutorna horucka,tlak mi oci vytlaca a k tomu este aj...vrrrr teraz muselo prist? :-D
to mi lilith sto pro hodila bacila...
buuuuu...
katuska no..ono to zas tak moje rodne mesto neni :-D ale polovicu zivota som v nom stravila,to je fakt..
ten Mitch bol v noci studeny ako mrtveho nohy :-DD tak bud zozeniem plysaka alebo si kupit ten velky vlneny vak pre stare zeny :-DD
inak moja mama je velmi vtipna,ona si zapne v kuchyni pri vareni ventilator a ked som vysla von dobre ma neodfuklo..
my mame jablcnik...len okrem teplej polievky a caju nedam dnu nic,lebo vsetko šchriabe :-DD
paaaa idem sa zakuklit do postele..

katty1

"Chcem byť bdelá, byť horiacou sviecou s ohňom lásky v mojich rukách i v mojom srdci." Pekné, že? Som našla na nástenke sestry našej Maťky...
Ahojte mamca a ethelka:) pečiete?

ethel

Damaxy...nedela je na nakupovanie ako stvorená....hlavne tu:-DDD obchody zatvárajú už o 12,len dva sú otvorené..:-)))

mamca

Ježiši,ja a piecť?! Odchádzam zarobiť na rožky...ktoré upečú odborníci :D Ahooooooooj a pokojnú nedľnú pohodu :)

ethel

...teraz ma mamča nažhavila..asi niečo upečiem....ozvem sa teda až poobede,lebo si pôjdem kuk jedno autíčko:-))

mamca

Všetkým nespavcom aj poslušným odpočinutým ľudkom prajem pekný deň. Idem pracovať,na koláče to nebude,ale aspoň na rožky aby vyšlo :)))