Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Mamča,ja som mu vravela...skočme navariť k mamči...aaaale on NIE...ideme do reštiky..:-)))) tak čo som mala robiť?:-)))) (inak dnes som ešte nejedla)
Evelinka moja, nejaký som nemastný neslaný, nálada pod psa. Asi som nevyspatý. Pobolieva ma gebulka. Ale klobásku som som na jarmoku nejedol, veď si mi to zakázala a ja som ti to sľúbil! Dnes v noci som tam bol pozrieť v spoločenskom stane mali ešte guláš, ale nie obyčajný, ale s prílohou (peniaci) a tie párky , resp. klobásy čo chceli odviesť, ale čakali na auto mali taký zelenkastý nádych, ale údajne pôjdu do mrazničky, lebo v piatok už musia byť na pulte iného jarmoku. Takže dobrú chuť! Najlepšie uvarené jedlo je, doma uvarené! Asi vezmem kosu a pôjdem sa odreagovať na záhradu v domnení, že sa nachádzam na jednom nemenovanom mieste v SR a okolo sú nemenovaní ľudia :-))) Aj som písal a nič. Je všetko v poriadku aj u teba? Nebudeš mi veriť, ale ja som taký Ďuro, v sobotu som podchvíľou myslel na teba, resp. na to autíčko a chcel som ti odporučiť Renault Clio 1,1. Kamarát čo chodí pravideľne do Talianska pre ženu má také a nevie si ho vynachváliť, aj spotreba, aj spoľahlivosť. Akurat 1x sa mu niečo pokazilo, ale to bola jeho chyba, lebo nejaký termín výmeny prešvihol. Pravdepodobne rozvodový remeň a to nie je sranda. Zatiaľ papá.
joooj,na pc hre mi to ide poriadne:-)))))a v snoch viem perfektne cúvať:-))))
No,hlavne že ja som tu zostala v neporiadku a hladná,vy hrdličky!!! :D
Lilith:-DDDD len virtuálne....:-DDDD
Mamča..a keby si ešte videla tohto Gombíka:-)) vydarený exemplár!Stíha robiť jednou rukou aj obed,aj kŕmiť,aj pomáhať držať volant:-)))))
...jeeeeeeežišmária! Musím do mesta! AAAAAAAAAAAAAAAAhojteeeeeeeeeeee! :)