Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
mačička sa najprv musí posnažiť,vyrobiť si motorček a potom si po psíčka aj do roboty príde...posadí si ho na zlaté sedátko...
A kupujú si hračky aj navzájom?
psíček si myslí,že mačička vidí len seba...a mačička si myslí,že vidí len psíčka...šťastný by bol psíček,keby mal nový domček...
Mačička,nesnaž sa "vmlátiť" šťastie do psíčka.Posaď ho do koča,teš sa,nech sa psíček naučí sám prijímať šťastie.
skúsenosti? aké? Veď aj psíček sa vie tešiť,keď si kúpi hračku....a potom si spolu skackajú v domčeku okolo psíčkovej hračky od radosti...
A je? Alebo ho to len mačička chcela tak naučiť?
mačička che aby bol psíček šťastný a preto si ho čičíka ako bábätko...psíček to má rád...teraz má mačička koč a psíček sa asi bojí,že nebude bábätkom....
Mačička si musí kupovať koč,mašličky... ak má psíček zistiť,že sa nemá báť,musia obaja zažiť také skúsenosti.
psíček je rozmaznaný a naučený,že je pre mačičku to najlepšie a najmilšie na svete...
Kocúrika som vycítila pri mačičke už dávno...ale zdá sa mi,že mačička ešte z nejakého dôvodu potrebuje psíčka...chce mu ukázať radosť,ktorú on nepozná :)