Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
2x 3000 SK ? ved to je ako na vetraky :D.
S k tomu Gomcovi, kdesi som zazrela taku ukazku :DD. Je to z velmi starej nahravky Šimek/Grossman:DD. Z rozhovoru 2 dochodcov u lekara..ja som tu bol prvy..vcera som bol na poste a tiez som tam bol prvy:DD
Kati, tak som rad, ze som Ta zastihla :D. Ja som mala vcera taky uzasny den, ze tiez zvazujem, ze prestanem travit cas na nete. Mala som spicha s uzasnou zenou. Spoluziacka zo strednej skoly. Je to take uzasne, ze clovek, ktory vas pozna od Vasich 14 rokov a 3000 rokov Vas uz nevidel, ma stale o Vas zaujem a ma vas rad. To stretko mi dalo strasne vela. Viem, ze este zijem a kdesi hlboko vo mne sa ozvala stara M..ta, ktorej sa moj muz boji. Ta M, co ma vlastny nazor a nicoho sa neboji.
To ma nenapadlo:-))) Ešte že sme tu taká partia. Ľudkovia, teraz mi volali, že moja žena sa zúčastnila nejakej telefonickej súťaže a vyhrala poukaz na plastové okná v hodnote 2x3000 Sk. Je to nejaký chyták, alebo je to seriózne? Zajtra si mám prísť pre tie poukážky. Čo si budem musieť k tomu ešte od nich dokúpiť? Chatu za 180.000 Sk? Uvidím, dám vedieť. Ale hovorím dopredu a to si neberiem servítku pred hubu, zajtra budem po nočnej a tým pádom budem veľmi nasratý a ak to bude chyták, budú lietať z okna!!!
Ešte som sa musela na chvíľočku zastaviť; veľmi sa snažím nenakuknúť, ale, priznávam, som zvedavá...
Panči, neviem síce o čom ste debatovali, v čom si bola prvá, ale to mi pripomenulo jeden vtip, ako sa traja bavili kedy sa najlepšie miluje. Prvý hovorí, že cez deň. Druhý hovorí, že večer. A cigáň Dežko hovorí, že najlepšie je ráno o štvrtej. Ostatní na to, že Dežko tebe šibe, ráno o štrvtej? Veď vtedy je žena neosprchovaná, smrdí a ták. Dežko na to. Nevadí, nevadí, ale viem, že v teň deň som bol prvý!!! :-)))
kosmodisk sa predava v sade po 2 kusy..dilema vyriesena. Velky treba dat psikovi a ten maly macicke :D
Ten Cosmodisc dáme radšej psovi na chrbát, lebo tá vec je dlhšia ako kocúr, a pri úteku by sa mu mohla zamotať do paličiek rebríka a bolo aj po kocúrovi, po Cosmodiscu a aj po firme ktorá ho propaguje!!!:-))))) A jeto!!! Ozaj Elka, ak bude treba, šedivého somára máme, ale keď sa budeš chcieť na ňom povoziť, najprv zavolaj, aby nebol na služobnej ceste, aby si nemerala cesta na darmo!!:-)))))
čafte :D
juj Gombíček, dnéska som bola prvá :DDD
este jeden skolsky sek sa mi dostane do ruky a uz sa zabijem :D
...musím aj ja. Zase do paštikárne. Ja sa z toho nevymotám:))
volala Lilith...bežííím!!!! Bojííííím:-DDDD