Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
To bol súzvuk nechápavých ukrivdených materských duší :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
ano anjel s rozkami,kopytkami a chvostikom
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tak to neviem ani ja,co to bolo lilith,to hento od mamci :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
inak v nedelu tu mame velku zurku!!oslavu pre niekoho,ak som si to teda ovsem dobre vyratala :-) naznacim,ze netreba velmi svietit,zasvieti sama :-DD
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jaaaaaaaaj dakovna rec za ALEBOČO? :-DDDD
tak maminka je sikovna :-Dmamca je sketa ta ta nepolutuje :-DDD ale ja by som aj..neviem..neviem sa rozhodnut sakra!:-D
Ba figu! Ty to máš rovnaké ako ja-NAPRIEK tvojej snahe a vyrušovaniu to vypočítal! Múdre dieťa skostnatených rodičov! Mňa už dcéra naučila,že ľutovať treba deti,lebo rodičia nechápu ich potreby kreativity. :)
Ďakujem,Shakti,ďakujem,ďakujem aj tým,čo vymysleli počítače,tým,čo vymysleli toto fórum a v neposlednom rade všetkým,ktorí mi dali priestor vyjadriť sa.Samozrejme vďaka mojim rodičom,že som sa narodila,mojim starým rodičom,že sa narodili moji rodičia....... :DDDDDDDD
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2+2= cca 45 :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tak nejak??
lilith neboj sa my ti verime,neklames len si strasne leniva! :-DD patris sem,pritul sa k nam :-)