Mam 32 rokov a uz dlhsie som bez vztahu. Snazim sa pisat inzeraty, skusat sa zoznamit cez azet, ale same neuspechy. Skor najdem niekoho na sex ako do vztahu. Ako najst niekoho do perspektivneho vztahu? Tuzim po laske, mat svoju rodinku.
Vztah
Presne tak.....
Ja som v podobnej situacii, hoci nie uplne rovnakej (som o cosi mladsia a cas ma netlaci), ale nezufam a nerobim z toho tragediu. Vsetko ma svoj zmysel a to cakanie a samotu ti zivot urcite raz vrati v podobe niecoho (resp. niekoho) skveleho :) Asi to znie ako utesovanie samej seba, ale verim, ze to tak funguje.
Vsetci prispievatelia na tuto temu maju urcite pravdu- netreba sa do nicoho silit. Pekne veci najcastejsie prichadzaju, ked ich najmenej ocakavas, je jedno, ci ide o lasku alebo nieco ine...Ver mi, mam to na sebe odskusane.
BRANO666 --- Tým, že si budeš nahovárať, že ťa tlačí čas, si môžeš len poškodiť a zamotať sa do niečoho, čo nebude až také super. U muža nie je 32 rokov až taká tragédia. Ja mám 30 a ešte pár mesiacov dozadu som tiež nemala nikoho. Bolo mi už vtedy všelijak smutne, ale nechcela som zase "hocikoho" len preto, že už mi tikajú biologické hodiny a že všetky moje kamarátky majú už rodiny. Bola som trpezlivá a vyplatilo sa mi to ;-). A bolo to zoznámenie cez net ;-).
Takže moja rada je - skúsiť nejakú zoznamku (nie pokec), kde sú ľudia, ktorí hľadajú vážny vzťah. Že je medzi nimi aj kopec "podvodníkov", tak to je samozrejmá vec, a že sa to nepodarí hneď na 1x, s tým treba rátať, ale podľa mojej vlastnej skúsenosti, len treba byť trpezlivý a nevzdávať sa po pár neúspechoch. Toto isté mi potvrdil aj môj priateľ ;-), je v tvojom veku a tiež mi rozprával, že mal rovnaké pocity, o akých tu píšeš ty.
Takže prajem ti veľa šťastia, trpezlivosti a určite sa ti podarí JU nájsť ;-).
tak tak, nenechaj sa ovladat okolim...a nesmies posobit zufalo, to nie je velmi pritazlive...ked uz zoznamky tak presedlaj z azetu na serioznejsie portaly (spolu, amor, zoznamko, rande, partneri)...alebo skus si najst nejake kamosky na svoje volnocasove aktivity...minule tu jedna baba napisala, ze byva v blave a rada by si zahrala squash, ale nema s kym, tak ci by si niekto nesiel vtedy a vtedy zahrat...to len ako maly priklad :)...a kamosky spominam zamerne, podla mna je lepsie pociatocne spoznavanie sa na kamaratskej urovni, ako ked hned zacnes spominat rodinu a deti
Kto je to biela mačka? Mám podobný problém ako brano6666, sakra čas tlačí, nie je to príjemné...
Nie som narocny. Hladam zenu, ktora vie co chce, inteligentnu symposku, ktora ma bude brat takeho aky som :-). rad sportujem najma florbal, squash a badminton. mam rad turistiku, hory, rad fotim.
Nie som narocny. Hladam zenu, ktora vie co chce, inteligentnu symposku, ktora ma bude brat takeho aky som :-). rad sportujem najma florbal, squash a badminton. mam rad turistiku, hory, rad fotim.
Napíš bielej mačke :-D
a kde myslis ze je chyba???
ozvu sa ti aj tie zeny na inzerat?
ake mas konicky?
co hladas?
nie si narocny?
Dakujem za odpoved.
Ked mna nejak tlaci cas. Vacsina z mojho okolia uz maju deti, rodiny. Trapi ma to...