preco je to naopak?!

Príspevok v téme: preco je to naopak?!
mamproblem

Som priblizne 2 mesiace rozidena s chlapom o akom sa kazdej moze iba snivat po vyzorovej stranke, ale kedze je taky vysnivany aj u inych zien, je zvyknuty neponukat sa ako na zlatej tacke lebo si je plne vedomy ako na kazdu posobi. No my sme sa nasli chceli sme sa a ako rychlo sa ohen zapalil tak rychlo vyhasol(mam pocit, ze aj preto, lebo nam nepriali)Zo zaciatku vsetko krasne no bolo to tak rychle, ze som si nechcela pripustit to, ze sme si po charakterovej stranke absolutne nesadli..rozisli sme sa a jeho to preslo o tyzden asi ako chrípka no mna to stale trapi(on o tom nevie.Myslim si,ze si mysli,ze to beriem rovnako ako on)

Pred dvoma tyzdnami som sa spoznala s jednym sympatickym - vysnivanym chlapom po charakterovej a financnej stranke. Stretavame sa a uz tam bola aj pusa ..viem,ze ma o mna velky zaujem ,ale nieje to ono, nieje tam ta ozajstna chemia. Je mi to hrozne luto lebo viem, ze je to dobry clovek. Kamaratky mi tlacia do hlavy, ze je dobry chalan a ze pri nom sa budem mat dobre a ze by mi zniesol aj modre z neba a moho dalsich plusov. Ale dost velku ulohu zohrava aj vyzor, no on mi je iba sympaticky...a ja hlupucka stale myslim na byvaleho a trapim sa aj ked si plne uvedomujem, ze sa trapim uplne zbytocne rozmyslam asi takto-keby som spojila vyzor mojho ex a charaktej tohto tak by to bol dokonaly muz..ale to by bol uz davno zadany...

vsetko to je naopak trapim sa pre toho ktory o mna uz nestoji a nemam zaujem o lasku toho ktory by ma na rukach nosil.. Ja ho nechcem stratit aspon ako kamarata lebo si dobre rozumieme. No bojim sa,ze on so mnou skonci skor ako sa zacne trapit .tak rozmyslam.. ma to vlastne vyznam? ma vyznam sa dalej stretavat s tym clovekom o ktorom viem, ze laska sa z mojej strany nedostavi? som z toho smutna, velakrat som si uz poplakala. Nic mi nevychadza.. ked sa zda nieco nadejne ked mam pocit, ze sa nic zle nemoze stat tak prave vtedy sa nieco zle stane. Ja uz mam pocit, ze som zacarovana

vitali

Tak to je téma, o ktorej by sa dalo aj dosť písať. Ja som to tak stručne načrtla. A ako ste spolu dlho boli? Vieš, absolutne neverím, ked ti vravel, že nadpozemsky miloval a o dva tyždne ho to prešlo. To je úplne absurdné!!! Vieš čo, musel to byť riadny chuj. Len ťa klamal, aby si mu čo najviac verila, aby si si myslela, že teraz si ty tá dôležitá, a on sa ukázal ako veľký milujúci muž s veľkým charakterom. Presvedčil ťa o svojich kvalitách, ako potreboval. Práve kvôli tomuto som nikdy nemala rada krásnych mužov. Vedia, že by ženy za nich dali všetky a oni nemajú v sebe kus lútosti voči nim. Až mi je zle, čo za klamstvo ti navravel. Ale myslím si, že po čase si uvedomíš, že si veľmi rada, že ste sa rozišli. A možno aj to, že si ho mala rada hlavne pre to, čím ťa priťahoval a nie charakterom. Skutočne nestojí takýto muž za to, aby si sa trápila. Spoznávaj toho nového milého chalana.
A netráp sa nad tým, potrebuješ chvíľu času na to, aby sa ti niekto nový páčil a bola si zaľúbená.
Pri takýchto skutočných a silných citoch nastáva premena ťažko a trvá to istú dobu. To si musíš uvedomiť a postupne sa aj odosobníš:) (Ja viem napríklad, že u mňa by to bolo rovnaké). Preto sa ani nevieš zaľúbiť do toho nového:)

mamproblem

vitali

presne si to opisala dobre :( taky muz si nevazi uprimnu lasku...este mi hovoril ze on ako svoju byvalu nadpozemsky miloval ale rozisiel sa s nou lebo vraj to neklapalo.. ze on s tym nema problem, ze ho to o 2 tyzdne preslo..(ked sme sa rozpravali o vztahoch)my sme sa dali dokopy skoro rok po tom jeho rozchode a ona mu doposial pisala smsky a ked nas videla spolu prebodavala ma pohladom a on ju uplne ignoroval... este sa z nej aj smial...ale mne t
o vtedy lichotilo...my sme sice zadobreô ale ja sa mu vyhybam lebo by ma to trapilo este viac keby som ho videla...

to je hrozne na tom, ze si uvedomujem,ze sa zbytocne trapim ale neviem sa odosobnit od takeho cloveka :( ja by som chcela byt stastna, ale to by som sa musela skutocne zalubit...mne asi robi zle ked clovek o ktoreho ja moc zaujem nemam mi nadbieha a prejavuje okato svoj zaujem voci mojej osobe..co je paradox tento chlap nikdy nemal skaredu priatelku..predo mnou zavideniahodnu kočku

vitali

Určite nemáš dôvod ísť ku psychológovi! To, čo všetko prežívaš je úplne normálne. Bola si zaľúbená, asi aj stále si. Odľúbiť sa len tak rýchlo, že to potrebuješ, no to neviem, či sa už niekomu podarilo:)Pravdepodobne je tvoje srdce stále horúce k tomu chlapovi. Ja viem, že to veľmi bolí:( A že by si žiarlila? To iste, ale aj to by bola tvoja úplne normálna reakcia. Máš na to plné právo. No je dobré, že si uvedomuješ, že ten chlapec, čo o teba stojí je dobrý a má ťa rád. Potrebuješ čas, a keby sa ti aj niekoľko mesiacov nedarilo na neho zabudnúť, ver mi, že by si nebola jediná s takou ťarchou! Prijmi novú príležitosť spoznať nového človeka bližšie, a možnosť, že keď sa budeš zatiaľ kamarátsky stretávať s tým chalanom, môžeš príjemne zabúdať na toho kreténa. Nehnevaj sa, ale keď si o ňom písala, pre mňa je to typ muža, ktorých dosť nemám rada. A pozri sa na to aj z tej stránky, čo si pre neho znamenala. Asi veľmi málo. Taký muž si neváži úprimnú lásku. Len sa snaží mať čo najviac trofejí. Niekedy to presne tak nešťastne funguje, ako sa tebe stalo. Dievča sa zaľúbi do krásneho muža, (ale muža nevhodného a nehodného) a myslí si, že je akousi láskou jej života. A ešte si myslím jednu vec (aj keď ti to iste zle padne) že on pre teba takou láskou nie je! A pozri sa, ako sa v tvojom živote tak rýchlo objavil nový super chalan :))) Že by to bola len náhoda pre jedno nešťastné dievča?:) Máš jeden dôvod byť veselšia:) Určite niečo na tom bude:)

mamproblem

vitali
neviem ako s tym bojovat uz rozmyslam ci s tym ku psychologovi.. uvedomujem si, ze krasa nieje vsetko, ale tazko sa mi zabuda.. mam pocit,ze keby mi byvaly povie ci to este raz skusime tak by som bola mäka povedat nie... a tento ktoreho som spoznala je vyspely, samostatny,sympaticky, zahrna ma pozornostou je vtipny, milý, ale ja stojim v strede kruhu a neviem sa odtial pohnut... nicia ma myslienky na byvaleho vyhybam sa mu, ale viem, ze keby som ho videla v pritomnosti inej tak by som ziarlila :(

vitali

Ďakujem smajliqa!:))
mam problem myslím, že by si sa nemala upínať na to, že do muža do ktorého by si sa mala zaľúbiť, by mal byť krásny ako ten bývalí či viac. Ked na teba tak hrozne rychlo zabudol, ktora by takého chcela, aj ked by bol najkrajsi na svete?!:)))

vitali

Ja som to mala podobné ako smajliqa. Vedela som, že ten ešte nie môj vtedy, je do mňa zaľúbený ale ja som nebola. I keď sa mi istým spôsobom páčil. A hrozne som sa bála, že keď sa s ním budem stretávať, bude to vyzerať, že sa mi páči, a ublížim mu, keď to tak nebude. Dokonca! som bola v tom čase ešte zaľúbená do spolužiaka. Ach, bol to broblém. Všetko to bolo pokrútené ale aj krásne :) Bola som presvedčená, že toto nedopadne dobre. Ale akoby po pár dňoch som sa do môjho zaľúbila, a prišlo to samé od seba, začal sa mi skutočne páčiť a tešila som sa na neho. Samozrejme, že sa mi (za)páčil hlavne charakterom! Je to môj prvý a jediný chalan, sme spolu viac ako päť rokov a strašne sa máme radi!!! A dokonca sme do seba stále zaľúbený!!!:)
Ty máš tú istú šancu ako som mala ja. To zaľúbenie funguje aj bez toho, že to je tvoj typ, super vyzerá a ihneď ucítiš iskru. Je to hlavne o charaktere, ktorý ti učaruje. Charakter sa cení omnoho viac ako krása! :) Podľa mňa sa skús s ním stretávať ďalej, zatiaľ bez nádejí voči nemu a spoznávať ho.

mamproblem

tpch1

beriem tvoje vyjadrenie..mozno sa v takej situacii ocitnem a mozno nie..ale myslim si, ze uz som v takej bola aj ked som o tom mozno nevedela, lenze ja nikdy niesom iniciator.. ale ak vidim, ze druha strana ma zaujem a je to vzajomne tak priharavam a uz to ide samo

tpch1

mas niekolko vhodnych modelov, ako by mal vyzerat tvoj priatel? Idealny po vyzorovej stranke-to je co? Idealny po charakterovej-to je stelesnena matka Tereza, alebo co si pod tym predstavit? Idealny po financnej-to je brunejsky sultan, alebo o co ide?
A kde je LASKA?? Na tu si zabudla? Chapem, ze clovek musi mat iste kriteria vyberu, ale drzat sa striktne nejakych umelych modelov, to je scestne. Nie si pripravena na zrely vztah. Mozno raz aj ty budes podrobena skumaniu vhodnosti na kandidatke a uvidis, ako ti to "fajn" padne :-D