Potrebujem zobudit sexualnu tuzbu mojej partnerky...

Príspevok v téme: Potrebujem zobudit sexualnu tuzbu mojej partnerky...
Xmen

Milujem svoje dievca. Chodime spolu 5 rokov a zamyslame sa aj nad spolocnym zivotom. Problem je v tom ze ten sex nieje taky fantasticky ako naz vztah. Ja sa viem vzrusit bez problemov a som sa vsetko co sa tyka postele...moja polovicka je bohuzial v tomto smere trochu za mnou. Ked na nu idem pomaly tak je to ok...Podla mna jej ten sex az tak nechyba ako mne. Ona sa skor priklana k tej citovej stranke...Ako ju mam prevychovat??? Uz sme sa aj o tom bavili ale povedala ze este je cas...slubuje mi to az po svatbe. Prosim poradte...nechce sa mi este tri roky cakat:-)

deo

tak ja neviem,čo vy ostatný,ale ja to robím rád.
To dokázal povedať svojej partnerke priamo do oči???
Čo mu na tom vadí???????????

kaša

snežka,mne partner povedal,že ústami mu je to nechutné. A kamarátke dokonca jej partner,že mu to nevonia!
Sú ich výhrady oprávnené? Muži, čo vy na to?
Ja už neviem. Radšej mu to nenavrhujem,hanbím sa, ale chcela by som to tak. Tiež potrebujem vačšiu stimuláciu.

mrdak

Je studena. Vymen ju. Lebo ked si ju zoberieš, tak po svatbe ti da raz za pol roka, a budeš si po večeroch honiť vtáka aby ti nepraskli gule.

snezka

Skus jej pri predohre roztiahnut nohy a poriadne ju vzruš tvojim jazykom a pouzivaj jemne prsty.Alebo si dajte tak týzden pauzu ale stále jej naznacuj ze si najstatnejsi muz pod slnkom ked si s nou.

nothing

človeče, tak si dajte prestávku - skúste sa nemilovať nejaký ten týždeň a uvidíš ako ju to privedie do varu. Musíš vydržať až pokiaľ ona neprejaví záujem. Možno ešte nikdy nemala orgazmus, tak ju to až tak neláka. Osobne si myslím, že sa to po svatbe moc nezmení a záujem nebude vačší.

neo

ja som mala podobny problem s mojim ex. Nie ze by sa mi to nepacilo ale proste som nepotrebovala celu noc premilovat, ako vravis. Moj problem viac suvisel so zdravotnou strankou ako s chutou, ale mojmu byvalemu sa to nechcelo chapat a tak mi obcas hovoril:tebe sa ten sex uz vobec nepaci...a to na mna posobilo ako palicou po hlave a uz vobec sa mi nechcelo. tak skus na to ist pomaly a citovo, u mna to zaberalo, a ked vravis, ze ked na to ides pomaly tak je to v pohode tak to potom neni az taky problem, nie?

abcd

Pri slovách "celú noc by som premiloval" mám tiež zimomriavky. V 5 ročnej známosti môže byť sex vzrušujúci len ak je dobrý aj citový vzťah. Tiež sa zameraj viac na city a viac sa s ňou rozprávaj a hlavne si sex nevynucuj, urobíš zásadnú chybu, ktorá ju môže odradiť od sexu.