Čaute baby. Ako sa väčšinou nahodíte, keď chcete vyzerať sexi? Napr. ja sa cítim sexi, keď si vyčešem vlasy pekne do copu, nahodím nejaké výrazné náušnice (najlepšie kruhy) a oči si zvýrazním čiernou ceruzkou alebo nahodím "dymový look"......dajte ešte nejaké typy :)
Ako byť sexy
Uprednostnujem sportovy styl, ale ked uz mam byt za sexicu, tak si dam na seba pekne obtiahnute mini saty :) obcas padne vhod prezentovat dlhe nohy... a samozrejme, rozpustene vlasy :)
v nadpise ,,y" v článku ,,i" peknéé... normalne sa OBLÉKAJ BOZE NO!! TAK BUDES DEXICA teda SEXICA HLAVNE PI 2-3 L VODY DENNE PRE PREKNU VAR TELO A POKOZKU... A DOBRE JEDZ SáVNE. PAPAPAPAPÁPA.
VELA STASTá AHO
J
Ahoj.
hahahaha :D:D:D
Davidkooooo
ze nikto ti nenavaril.. och!!!!
ani nevies, ako ma to mrzi !!
ked ja tak rada varim a peciem :D
aj som si kurz urobila :D
nie nadarmo sa hovori, laska prechadza zaludkom :)
utekaj :)
david23, no neviem, oci prezradia vela :-D
ženy a ste si isté, že je v tom chtíč a nie, že sa na takej babe len zasmejeme, aké kreácie si niektoré na seba vedia obliecť?
smajliqa a ešte som ho aj povešal...
dobre dámy, ospravedlnte ma, idem niečo von pojesť, lebo mi nikto nenavaril:-)))
no ma ta rad :-D
:D veru,,,,
vcera vecer ked sme zaspavali, tak mi sepkal do uska ze :
ja sa tak o teba bojim,, ,vzdy ked ni si so mnou,,, ked kamkolvek ides, ked cokolvek robis,,, ke sa s kymkolvek rozpravas :D
joooj moj :D
jasne, hned cely nervozny :-DDD
vsak vies, minule ked si pisala v inej teme, ze obcas robi to a to, som ti pisala, SmajliQa, obcas rob to a to - musis davat kontra, hned to bude lepsie :-DDD
och!!
ti urobil scenu? :D no a ze zeny ziarlia :D
SmajliQa, no vidis ten chtic, vidis, tak to funguje, so slusnou zlatou vo vztahu, ale len co prejde ludra okolo, uz maju erekciu. Co uz. Tak to bezi a tak to vzdy bude bezat. Ber to s humorom a s nadhladom a zi si svoj zivot ;-).