Zdrawim všetých znalých v problémoch ohľadom chrbtice!
Priateľ hráva volleyball, raz na tréningu ho seklo v chrbte a od vtedy sa to s ním vezie dole vodou. Bol s tym aj u doktorky no ta ho, podla mna, len zbabelo poslala na rehabilitaciu, ktorá mu vobec nepomaha. Boljím sa, že to bude daco vazne.No a z toho prameni aj to, ze je neustale nerzovny, lebo nemoze robit ziadnu fyzicku aktivitu!
Tak Vas touto cestou velmi pekne chcem poprosit o radu, ci skusenost!
DAKUJEM!
S.O.S!! Moj priateľ má vážny problém !
ano mam vlastnu skusenost- problemi s krcnou chrbticou a vyrastky na hrudnej chrbtici-neuveritelne bolesti-tisic liekov-ktore som nebrala-rehabilitacia? somarina. stacilo par sedeni na akupunkture a som v pohode- samozrejme sem tam sa bolesti prejavia-ale cvicim jogu-takze v pohode.nedaj sa nahovorit na zarucene rady- akupunktury sa netreba bat!!!
no ono sa to hovori-ale ja davam prednost alternetivnej medicine vzdy a vsade-je setrnnejsia k organizmu a zabera rychlo a neverim klasickej medicine.
Brunuska-myslis?
Neviem, ono sa hovori, ze ked nepomaha klasicka, tak treba skusit alternativnu medicinu, ty s tym mas osobnu skusenost??
Ahoj Ivka,
No napisala som Ti na mail....
odporucam tvojmu priatelovi aby si nasiel urychlene vo svojom okoli dobreho chiropraktika-co naprava chrbticu alebo sa liecil akupunkturou- klasicka medicina mu problemi s chrbticou nevyriesia.- riesia to jedine napchavanim sa liekmi a rehabilitaciou-takato liecba je velmi zdlhava a nie velmi ucinna. a pri tom staci par sedeni u skuseneho akupunkturistu a je vsetko prec.vela stastia.