Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako prestať s alkoholom?

Príspevok v téme: Ako prestať s alkoholom?
adia

ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu, nie som žiadna alkoholička alebo niečo také a ani nejaký sociálny prípad, ale cez víkend ked chodievame von, tak si s babami vždy dáme nejaké tie poháriky, len moj problém je to, že ja nepoznám svoju mieru:(je mi to tak luto, že som taky slaboch a potom sa vždy tak opijem, že si často nepamatam vobec nič, neviem o sebe a podobne. Je to naozaj hnus, ked sa vie baba takto opiť, popri tom som normálna baba, ktorá sa o seba stará, chodím do fitka a pekne to takto dorazím týmto alkoholom. Vždy si poviem, že cez víkend už nepijem.ale neviem to ovládať a vždy si dám. Potrebovala by som od vás pomoc, ako sa toho zbaviť, ak ste niekto mali podobný problém, ako ste sa toho zbavili. dakujem krásne, lebo ja už takto naozaj nevládzem. Potom sa hambím aj na ulicu vinsť, čo som zase stvárala:(

jupp

Ja tiez neviem kontrolovat svoje pitie. Bojoval som a bojujem s tym stale. Niekedy nevypijem nic aj mesiac aj dva. Potom sa zrubem tak, ze si nepamatam nic a rozpravam hluposti. Vymyslam si a klamem. Strasne. Potom sa hanbim sam pred sebou.

ajajja

No tak to je trošku blbosť a výhovorka, že nepoznáš svoju mieru. Presne ako píše dana660xz - po pár pohárikoch bola už veselá. Určite máš po čase pitia pocit, že už to máš v hlave, alebo si veselšia alebo sa ti hlava motá. Tak tam to treba stopnúť, resp. cucať jeden pohárik hodinu :)

dana660xz

ojojoj presne viem o com hovoris. ach este teraz si "spomínam" na poslednú jazdu. nejaké záblesky mám, ale nič moc. hanba na tri zimy zasa. veľmi ma to trápilo prečo to robím, dosť som sa zamýšľala a teraz to robím takto: vravím si že som predsa dáma a povoľujem si 2x 2dcl vínka a k tomu minimálne 2 minerálky. ja to už nikdy zažiť nechcem radšej. joj ale minule som mala "slinu" dala som si 3x 2 dcl vínka a bola som už veselá :) ale žiadna hanba. a od toho skym ides von zavisi vela. ver mi.

xxxxxxxxxxxx

ty si ako ja :-D tiez idem von za uhorsky rok a sa potom zrubem a hned na to mesiac nejdem nikam zas lebo sa hanbim /nemyslim grcanie, ci spanie na stole, skor tanecky v bare a take somariny co sa napachame/... :-D no predtym som chodievala pravidelne kazdy tyzden, uz to bolo zle ze aj kazdy den som chodievala domov az rano v hroznom stave... no a mne pomohlo to ze som isla na vysoku skolu a tu mame piatky a soboty :-D a priklanam sa k tomu ze zalezi aj od toho s kym ides von... ja som bola v blbej partii ...teraz uz niekolko rokov mam vztah tak sekam dobrotu aj koli nemu a ked sa stane ze idem na babsku jazdu mam take dobre kamosky ktore mi odtrhnu poharik od ust :-D a tahaju ma domov ...aaa este dopisem ze ja som si dala zavazok ze uz do krcmy ci baru nevkrocim pokial sa tam nebude diat nejaka rodinna akcia a podobne...uz ma to i tak nebavi, ked tak zorganizujem nejaku chatovicu a zrubeme sa tam medzi svojimi...a ked sa mam s niekym stretnut ci posediet ideme bud na pizzu k tomu si dam pivko dva, alebo do cukrarne na kolacik a kavicku, alebo chodime na navstevy medzi sebou a otvorime si flasticku doma :-D