ahojte, potrebujem schudnut z bokov zvysne tucky do plaviek, uz som co to schudla, ale problem je ze teraz to je asi ten ,,trvaly" tuk ktory len tak nejde..neviete nejake FAKT dobre cviky na boky z ktorych sa dostavia vysledky? dakujem :)
Cviky na boky
Cviky na redukciu tuku z bokov nájdeš aj tu: www.tipynachudnutie.sk
Veľa šťastia :)
ja som cvičila mesiac zumbu - zumba fitness a schudla som na tej najkritickejšej časti po bokoch pásu. videá sa dajú stiahnuť na uloz.to
ahoj malinka165.. ja som schudla tym ze som sa zacala viacej hybat..jednoducho a ucinne.. 2 3 krat tyzdenne posilka a obmedzila som sladkosti, ale doprajem si:) neviem ako, ale taktiez mi zacalo lepsie travit, takze mozno aj preto, pijem rozne caje na podporu travenia, precistovania atd... a nejem vela mastneho a vyprazaneho a tazkeho...
ahoj doporucujem kruzit panvou a behanie, korculovanie tam spevnis cele telo a pojde to rovnomerne. ako si schudla a kolko ak to nie je tajne? ja potrebujem dat dole okolo 7 kil aspon pre zaciatok tak zatial zistujem co bude najlepsie, ako upravit stravu cvicenie si rozdelim na doma a vo fitku...