chcela by som sa spýtať, či s tým má niekto skúsenosti. Tvarovo je to podobné soláriu, obalia ta, neviem či plachtou alebo čím, je tam 35-80 stupnov, podľa toho ako znášaš teplo, si tam hodinu, a vraj chudneš. Ja potrebujem zhodiť len pár kíl, ale z bokov z brucha hlavne, začala som cvičiť ale myslím že týmto by to bolo efektívnejšie. Poradí niekto?
Komora na formovanie postavy, má s tým niekto skúsenosti?
magy diky za info
josie, to co popisujes je tzv. chudnutie pod tlakom. telo sa vystavi neprirodzenemu prostrediu na urcity cas, kde nastava obranna reakcia - odburavanie tukovych tkaniv. Lenze akonahle s takouto procedurou skoncis, telo sa snazi takto ziskanu nerovnovahu vratit spat - a okamzite uklada tuky tam, kde ich predtym musel odstranit. a si na hojdacke.
alebo budes donekonecna platit za tieto
komory, aby si si udrzala telo v urcitej forme. co to spravi s metabolizmom, take dlhodobe vystavovanie neprirodzenemu prostrediu, sa neodvazujem ani hadat. ale nic dobre.
trvale dobra postava je zalezitost trvalej starostlivosti. kazdy mame z genetiky do vienka dane cosi ine. a zmenit to a udrziavat je vec TRVALEHO cvicenia, vydaja energie a pod.
never zazracnym metodam, pripravkom, kuram. vsetky maju len viac ci menej docasny ucinok. zaklad je sa hybat a hybat neustale, do konca svojich dni. alebo sa zmierit s tym, aka si.