dobrý deň, neviete mi poradiť nejaký internát alebo niečo podobné, kde by som našla voľnú jednolôžkovu izbu v bratislave? vysokoškolske sú beznádejne plné, privaty veľmi drahé...stredoškolske som zas nenašla, čo by ponukali samostatne izby..je to pre mňa dosť dôležité, pretože potrebujem pokoj na učenie..
Ubytovanie v Bratislave
Ja si cez www.booking.com pravidelne bookujem hotel. Viackrat som objednavala ubytovanie a vzdy bez problemov.
pozrite bratislavskehotely.sk sú tam aj hostely a ubytovne, alebo hostelworld, tam sú lacné hostely
tak preruš štúdium, vypusti prednášky, choď na externé,... keď to nezvládaš, ja som si takto uhnal zdravotné problémy a diplom za to nestojí, aj keď bojujem ďalej...
Jasne, ze nikde :D ... vsak ked nemas prachy tak si nemas co vybrat. Nemyslis, ze uz z toho mnozstva ludi co je tam, by si niekto to: DOBRE A LACNE obsadil ;) Ved rozmyslaj ;) ...
vďaka za chytré rady, ale 150 nie je pre študenta práve málo, vstávanie o pol 5 a príchod na izbu o 8 večer ma už akosi prestáva baviť takže dochádzanie je presne to, čo sa snažím zmeniť a kdeže som 3x do týždňa v škole 12 hodín denne a zvyšné dva mám čo robiť aby som zvládla regeneráciu a to, čo od nás v škole chcú..keby bolo riešenie také jednoduché tak sa tu nepýtam
samostatná izba na priváte sa dá zohnať za 150 eur, možno aj za 100 v nejakom Pezinku, internátnu izbu žiadnu nedostaneš, tie sa šetria pre študentov danej školy. Alebo si najdi prácu v kancli a tam sa zostávaj večer učiť.