Fú, to sa to tu nakopilo komentárov, čo som tu nebola! Takže pekne po poriadku...
Faye - ďakujem, uznám, že mám charizmu, pretože som taký.. čudný typ človeka (aj výzorovo, priznajme si to) a človek by si bol myslel, že sa do mňa nedokáže nikto zaľúbiť a hľa, dokáže. A majú ma ľudia aj radi, preto som minule usúdila, že som charizmatická :-D ale tá charizma nevplýva na mňa, to je škoda :-D
Áno, ja chcem tvoriť... ale nie vždy mám energiu a hlavne v depresiách sa mi nechce nič, ani sa ráno zobudiť a za druhé moc nestíham, stres v škole a pod....preto siahnem po žiletke :-/ a viem, že je to kravina.
muchacc - ešte nikdy mi nikto nepovedal, že som pyšná a ani ja si to o sebe úprimne nemyslím.
Linguistics - ale ja nie som spisovateľka. Ja len píšem. a umelec... to tiež nie som, len robím to, čo ma baví. Za umelca ma ešte nevyhlásili, aj keď bola by som rada :-)
alenka_maxova - uhm, vnútorne v pohode... to bude beh na dlhú trať, dovtedy budem škarednúť :-D
Meretseger - hm, myslela som si (keď som zakladala túto tému), že budeš mať podobný názor a že sa vyjadríš nejak podobne :-) Ja sa nepozerám na to, že mám krivé nohy, či neviem čo, že mám pupák na nose, ale celkovo ten pohľad na seba sa mi nepáči. Občas mám chuť zobrať tú žiletku a rozrezať si tvár :-D nech som krajšia!
Tak hej, negativizmus, ale nejak sa nedokážem ho zbaviť, aj keď sa snažím. :-/
Magy - tie pehy boli myslené, že mám oveľa lepší zoom ako napr. moja sestra a ako napríklad foťák, s ktorým som vtedy fotila (s mojím druhým). Samozrejme, že nie je dobré používať veľký zoom bez statívu, pretože sa to roztrasie. A zrkadlovku.. no... kto by mi na ňu dal, že? Ináč by som ju už dávno mala :-) rodičia ma podporujú v takýchto veciach.
Zaujímavé>... čo ja viem... ako nehovorím, možno viem trochu kresliť, ale máš pravdu. Nikdy som nechodila na žiadne krúžky ani do nejakej umeleckej školy (aj keď by ma to bavilo), preto kreslím len tak "od brucha". Bez taktiky. Proste si sadnem a niečo vytvorím a je to tak, chýba mi ten základ, určite ako aj základ fotografovania, ja to viem. Ale, buď si spravím fotokurz alebo tak, alebo (ak ma nevezmú na výšku) pôjdem zas na strednú (ak otvoria ten odbor).
Ženské telo je krásne, ale cudzie. Nie moje. Mne sa moje nepáči. ja mimochodom nechcem byť ženou, ale nechcela by som byť ani mužom.
Ináč, ďakujem ti všeobecne za komentár, neviem ako to napísať či povedať, ale tak dobre si to vyjadril.
A pozriem sa na tvoje fotky aj blog :-)
anatol - Vieš, ja to beriem z toho pohľadu, že fotky, ktoré sú tam uverejnené, považujem za pekné a dobré. To za prvé. A za druhé mám rada, keď blog, ktorý navštevujem, je taký, kde sa autor "ukáže" aby som vedela, kto to vlastne všetko vytvára, lebo ma to celkom zaujíma.
lost - vytvoríme kampaň proti zrkadlám! Aj tak sa nemaľujem a vlasy si spravím aj poslepiačky, takže môžem ísť na to :-D