podvod,nevera - priznať sa?

belnea

ahojky BABENKY!!!čo vám poviem?minulé leto som bola na dovolenke s rodičmi,ale chalan mi zostal doma..proste bol tam jeden tak fajn že som neodolala a vyspala som sa s ním na konci dňa odjazdu..a poviem vám,že to bolo pekné ale cítila som sa ako špina.furt som sa sprchovala a bolo mi zo seba zle..nepovedala som mu to.ale poučila som sa a zároveň zistila,že sex chcem mať len so svojim..to sa neda opísať.ale proste telíčko mojho chlapca mi nenahradí žiaden iný..nemyslím tým svaly a povchnosti,ale celkovo..už nikdy to neurobim.nedoporučujem baby!

ankaa

sama si aspon zistila ze druhy ti naozaj nechyba a ze si stastna s nim.poucila si sa a nabuduce si das vacsi pozor.nemali by sme svojim partnerom klamat ale co oci nevidia to srdce neboli.ak si zistila ze to bola chyba usetris ho od takejto rany ak nic nepovies ale nabuduce...POZOR!!!!

oria

NO HOLKY.ja mam tiež skúsenosť s podvodom.baby asi viac podvadzaju chalanov..teda myslím.ale je blbosť to priznať ked toho lutuješ a si si vedoma že to už neurobíš.

ankaa

viem ze to nebolo spravne co som robila a ze uprimnost je dolezita ale clovek sa uci na vlastnych chybach.a ja som sa tak naucila vela a to ze som mu prvy polrok chodenia robila take veci, som mu to vsetko vynahradila tym rokom a pol co sme dalej spolu a dufam ze este aj dlho budeme

linka

máš uplnu pravdu..len vieš,mam chalana ktorý by to neurobil ale aj keby ma to napadlo,tak by sa priznal a to je to..a ja som ho podviedla pred rokom a to som s ním vyše dvoch rokov..a lubim ho.čo by som vyriešila ak by som povedala že som bola s iným..aj ked nie sex..

ankaa

no ja som svojho priatela tiez podviedla a vtedy som to vobec nelutovala.sama sa za seba hanbim aka som vtedy bola.nepriznala som sa mu s tym a potom som to urobila znova.opat som to nelutovala.a po pol roku co sme boli spolu som si zacala uvedomovat ze ho mam cim dalej radsej a ze uz by som to uz nikdy neurobila.velmi ma trapilo svedomie ale keby sa mu s tym priznam opustil by ma.dnes sme uz spolu 2 roky a ja som sa zmenila o 100%.nikdy by som mu to uz neurobila lebo ho velmi lubim takze aj ked ma stale hryze svedomie som rada ze som mu to nepovedala lebo som sa naozaj zmenila.ovela viac ho milujem aj si ho vazim.tak neviem ako ty ale ak to lutujes tak velmi ako to vsetko lutujem ja tak potom by som nic nepovedala ale musis si byt 100%isty ze sa to uz nestane

brunuska

no berte si priklad od muzov-kolko % z nich sa prizna k nevere?? oni dobre vedia,ze to k nicomu nevedie-takze ak sa uz stane nechat si to tajomstvo pre seba.to len zeny,chcu ulavit svedomiu ale nikomu to nepomoze-prave naopak. malo ktori chlap odpusti neveru-tiez nedojem jablcko ktore mi ktosi nahryzol ale vezmem si radsej nove-neporusene!

fraisee

lepsie je sa priznat, ovsem zalezi aj na povahe partnera. u mna je uprimnost na 1 mieste, i ked to je na dlhu debatu.

lea

no asi taký,že keby sa mi to stalo s mojím priateľom,nedokázala by som vedla neho byť so zlým podvedomim že čo som urobila..a mohla by som zabudnuť,že by mi to odpustil