Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vcucnutie bradavky?

Príspevok v téme: Vcucnutie bradavky?
lakuša

Ahojte, mám len 14 rokov ja viem. Mala by som počkať kým nedokončí moje telo rast... . Ale! V 8 som mamine ukazovala, že mám niečo s bradavkou. Takže už od malička (podľa mňa od narodenia) to tam hore mám ako mám. Nie je klasická ale ako keby som tam žiadnu nemala. A na druhom mám ako keby dve? Už to nepochopím. Trebalo by na to odborníka podľa mňa ale neviem čo a ako. S takýmto prípadom som sa ešte nestretla. Ďakujem.

bonaD

Prečo chceš niekomu posielať foto svojich prs? Lepšie ako doktor ti nikto neporadí. Tu sa každý bude chcieť pozrieť len zo zvedavosti.
Môže ísť len o nejakú anomáliu. Moja sestra má napríklad pod pazuchami akoby ďalšie bradavky a lekár jej povedal,že v lekárskych knihách sa o tom píše, ale nikdy to nevidel v skutočnosti.
A najlepšou dôverníčkou by ti mala byť mama.

zuzulacik

Vpadnutá bradavka nie je nič neobvyklé, tiež som mala niečo podobné, ale čo myslíš tými dvoma bradavkami, je mi záhadou. Ak chceš, môžeš poslať fotku na môj email, máš ho pod mojím nickom.

zuzi2222

No takú vcucnutú bradavku som mávala aj ja, myslím, že až po tehotenstvo...Vyzeralo to, akoby vpadla dovnútra a navrchu dvorca (to, čo je okolo bradavky) ostalo niečo ako zárez...neviem, ako to ináč opísať... ak ti občas aj vyjde von, tak si myslím, že je to ok, napr. pri chlade

lakuša

Viem, čo máš na mysli. Ale tie pupáčiky nemyslím. Naozaj je to ako keby som mala dve bradavky na jednom prsníku. A na druhej strane je úplne vcucnutý. Prípadne by som e-mailom vedela aj poslať detailné foto keby bolo potrebné.

maruska123

nechapem, ako mozes mat ako keby dve bradavky..okolo bradavky mozu byt take vystupky, ako keby pupaciky, mozno myslis to

lakuša

áno presne tak. Na jednej strane (vľavo) nič nrmám alebo skr mám pocit, že je vcucnutá a na druhej strane mám ako keby dve. Je to divné.