Čo robit ak mam silny menzes?

*Vevaa

A ako už spomenula katusaja,citrón tiež pomáha,ale nie každému. Mne osobne to vôbec nepomáha,ale iným babám to pomôcť môže,treba vyskúšať. :)

*Vevaa

Ahoj,ja som mala tiež takýto problém,veľmi ma boleli vaječníky,ale až tak že som zvracala a mala som naozaj silnú menštruáciu.
Potom mi jedna kamarátka poradila pupalkový olej v tobolkách,vieš to kúpiť v lekárni a nie je to drahé.
Niektorým babám to nepomôže hneď ale až na druhý krát keď majú menštruáciu ,no to neplatí pre každú babu,mne to pomohlo hneď na prvý krát. Ale ak by ti to vôbec nepomohlo,tak zájdi ku gynekologičke,ona ti niečo predpíše.
Tak ak vyskúšaš,tak držím palce. :)

štreši

Čaute baby mam len 12 ale viem čo vam určite pomôže magnezium klasicke šumive tablety kupitelne aj vo freshi alebo špenát či sushi ak vam nič s toho nevonia aspon skuske ;-) možno som vám pomohla možno nie ale mne to pomaha ;-) viskušajte bude dobre

RNG

Skes brat yam(cca 2g denne), ciastocne to upravi hormonalne vykyvy, moze ti to pomoct.
Tiez pupalkovy olej alebo olej z boraka(3g denne)
Najdes v doplnkovych obchodoch.

chobotnica

Silné krvácanie je dosť relatívny pojem. Ak si musíš v najsilnejšie dni meniť vložky cca každé 2 hodiny v priebehu 2 dní, ešte stále je to v norme. Na tie dve noci si dávaj pampersku, aby si mala istotu. (Alkoholom by som to neriešila. Môžeš odpadnúť.) Ak máš spotrebu vložiek väčšiu, choď ku gynekológovi.

samko r.

Tá moja keď silno krváca, dá si za pohárik tuhého a vraj jej to pomôže. Dúfam, že nie je alkoholička!!!

renata kralikova

druhy a treti den mam silnu menstrulaciu az take kusy bolesti cez menstrulaciu nemam ziadne ale po ma pobolievaju vajecniky chcela by som neake homeopatikum porate prosim ake.DAKUJEN