Velmi kratka ofina

Príspevok v téme: Velmi kratka ofina
Nataly_95

prave som prisla od "kadernicky" ktora mi ostrihala ofinu na taku dlzku ze ju mam cca 3 cm nad obocim.. vizera to strasne a ja neviem co s nou ja takto nemozem ani vyjst z domu a neviam ako zajtra pojdem do skoly :( :( neda sa mi ani vypnut lebo je velmi kratka a ked si dam celenku tak mi zachyti iba tie dlhsie vlasy a polovica z nich padne na celo.. co mam urobit aby mi vlasy co najrychlejsie narastli? nejake vitaminy alebo sampony co mate odskusane prosiiim nemozem takto chodit a este o 2 tyzdne mam ist na svadbu sestre no ako sa tam mozem s takou ofinou jak debil ukazat? :(

Nataly_95

ja som už skúšala všetko možné, ale s tými sponkami je to des lebo je to tesne pri čele.. ach ani tak ani tak.. práveže mne strašne pomaly rastu vlasy :( .. našla som na nete že žihlavový alebo brezový dixi šampon zrychluje rast vlasov a zinok.. máte to nietko odskúšané?

Nataly_95

ja som už skúšala všetko možné, ale s tými sponkami je to des lebo je to tesne pri čele.. ach ani tak ani tak.. práveže mne strašne pomaly rastu vlasy :( .. našla som na nete že žihlavový alebo brezový dixi šampon zrychluje rast vlasov a zinok.. máte to nietko odskúšané?

Zaran

Skús si ju nejako zalakovať nabok alebo vypnúť nejakými mini sponkami hoci ich budeš mať úplne pri čele,jednoducho musíš skúšať čo sa dá s nimi robiť,aspoň zatiaľ,kým ti tá ofina dorastie,za taký mesiac by to malo byť OK,také 2 cm aj keď neviem že ako rýchlo ti vlasy rastú.