Aký čaj pijete? Bez ktorého by ste nevydržali , alebo ktorý by ste odporúčali ? :-)
Najlepší čaj
mam rada zelene sypane caje bez prichute.
dalej mam rada zen chai od teekanee, je to mix zelenych cajov. skoda ze ho neviem nikde zohnat sypany.
dalej nedam dopustit na domaci zazvorovy caj s matou, prip inymi bylinkami (medovka, salvia, duska a pod) s medom a citronom.
kedze nepijem kavu, skusala som mate, ale ten mi tak nechuti
ja mám najredšej čaj čistec zo stránky najlepsi-caj.webnode.sk
mám s touto stránkou len dobre skúsenosti
Ja milujem Darjeeling, pre mňa na raňajky lepší ako káva a tiež japonské zelené čaje (všetko sypané), najmä Tamaryokucha a Gyokuro. A potom bylinkové čaje z vlastnej záhrady. Moja mama robí v lete tzv. Slnečný čaj, rôzne bylinky dá do džbánu s vodou a na pol hodiny na slnko. Delikatesa.
medovka z mojej zahrady,v lete jednoznacne osviezujuca mata.A v podstate skusam a vypijem kazdy/okrem granulovaneho,kt.vobec za caj nepovazujem/
mne chuti od teekanne citrusovy a pomarancovy a od milfordu cerveny pomaranc
co tak teekanne ? napriklad tie zelené,alebo biele ?
Ako kedy, podla toho na co mam prave chut. Niekedy vonavy Darjeeling, ale dobre su aj niektore cierne caje z inych oblasti, zelene a biele cinske caje, japonske (Sencha, Bancha) az tak velmi neoblubujem ale Gyokuro stoji za hriech. Samozrejme kvalitnemu oolongu neodolam. A dobre jedlo mozno zaliat aj Pu-Erh-om. Vsetko sypane.
A pri zdravotnych tazkostiach bylinkove.
Biely čaj a z nazbieraných byliniek :)
ale minule sme doma nijaký iný nemali,iba mama mala nejaký "štíhla a fit" ( nikdy som tomu neverila :D) a ten mi stráááášne chutil :) púpava+malina :)
nedám dopustit na bylinkový čaj z vlastných a nazbieraných bylín.
Sypaný zelený alebo biely Taylors of Harrogate, alebo domáce bylinky.