Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Najlepší čaj

NEnormalna

Najradsej mam cerstve alebo susene bylinky-sama si chodim zbierat materinu dusku alebo medovku :) z tych kupenskych su pre mna naj pickwick zelene (jahoda, mango, ceresna+baza) a teekanne citron+baza, irish black, drahsi ale uzasny mistral cerveny melon .. mnam :P

655

celkovo su dobre caje su bylinkove,pre mna je urcite najlepsi zeleny caj,pomaha aj na plet a celkovo na zdravie,nema sice dokonalu chut,ale je celkom dobry a mozes si ho dochutit :)

pompom

Najradsej mam caj znacky earl grey ciermy caj citim sa po nom lepsie normalne mam abstaky ked so ho aspon 2x denne nwdam potom v zahrade kwd som milujem caj z nazbieranej zihlavy 8-10listkov mladej cerstvej zihlavy zalejem a este mata zo zahrady tiez velmi ulahodi v horucavach.

Viem ze s ciernym cajom zetreba byt opatrny ze vraj ladvinove kamene......

alen

na záhrade mám vysadenú medovku mätu a materinu dúšku tieto čaje na sušené striedam celý rok takto aspoň viem čo pijeme celá rodina chuť a vôňa sa nedá s kúpenými ani porovnať :)

www.zdravevankuse.webnode.sk

orol

Niektore druhy cajov mozno pit dlhodobo a kazdy den. Ine mozno pit denne, ale len niekolko mesiacov, ine mozno pit denne, ale len niekolko tyzdnov,zas ine mozno pit denne, ale len niekolko dni.

no a podstatne je davkovanie a sposob pripravy

Vseobecne vsak mozno povedat, ze caje je dobre po nejakom tyzdni striedat, co vsak nie je podmienkou

napr. pri urcitych druhoch chorob je nutne dodrzat aj stanoveny cas liecby a popijat cajik aj niekolko viac mesiacov

orol

NaH.VnO caje su aromatizovane, prifarbovane,s pridavnymi chemickymi latkami, s vyssim podielom vlhkosti (stuchnute, zaparene vykazujuce zlu vonu a vizualne znaky ) atd.

takze kupovat v obchodoch, lekarnach ciste caje a u sypanych si vsimat pozorne vyssie uvedene

no a kto ma moznost, najlepsie je z vlastnej zahradky a prirody – susit odborne pri stanovenych teplotach atd a davat pozor pri uskladneni na podiel vlhkosti atd

na popredne miesta TOP cajov co sa tyka uzitkovych a zdravotnych ucinkov by som osobne zaradil sipkovy caj, resp. tekutinu zo sipok a pod.