bezcitný človek - čo sa to so mnou deje?

Príspevok v téme: bezcitný človek - čo sa to so mnou deje?
bezcitna

V poslednej dobe začínam byť voči všetkému ľahostajná. Ak sa stane niečo zlé, beriem to ako súčasť života a nevyroním ani slzu. Mávam pocity prázdnosti, napr. sa zamýšľam načo som na tomto svete, keď nič necítim, tak potom mi ostáva žiť iba materiálny život, ale to nechcem. Nerozumiem, čo sa to so mnou deje, ako keby som strácala city a duševný život. Chcem ľúbiť a byť milovaná, no necítim momentálne nič. Viem, že to vyznie fakt dosť divne, ale zažili ste niekto niečo také? :D Je to nábeh na psychickú poruchu? Otváram diskusiu :)

bueee

kocka, a nie kočka ... keby si bol taky velky grafolog, citas cele vety, a nie jednotlive slovicka. a nemusis sa bat, IT mi nerobi problem ;)

Magy

bueee - elala je priatelka, ktora sa zo svojho kompu pripaja na net cez moj komp prostrednictvom conectify. tu na zelande je internet drahy, najme wifi.
ak nevies co je conectify, zagugluj ;)

Magy

bueee - "...ty si tiež jedna kočka..."
pripada ti to, ze je to v muzskom rode?

napises pripomienku a ani si neoveris, ci vobec argumentujes spravne.

stupidita fakt vladne svetu...

bueee

magy, "velky grafolog"....kde v prispevku violence vidis, ze by ta pokladal za zenu? :))))) stupidita vladne svetu, heh.

Magy

mily violence - keby si mal take vysoke iq, ako pises, nenarobis v texte tolko chyb, pri tolkych skusenostiach ako pises, by si mal uplne iny slovosled a skladbu slov.
a vsimol by si si zakladnu vec, ze nie som ona, ale on.
grafologia je okrem psychologie moj dalsi dlhorocny konicek, s tym co pises mozes oklamat iba rovnakeho hlupaka, prip. pubertaka, ako si sam. pekny den prajem ;)

violence

nasmial si sa to ma tesi vies ako neprajem ti nic zle ale ludi sudit podla nicoho ty si tiez jedna kocka tej stupidnej casti co sa smeje a nema paru o nicom

Magy

nezvyknem ludi sudit, ale to co napisal violence... no co dodat. dost som sa nasmial. ako ked sa dieta hraje na to, cim nie je - na dospeleho :)))